Son vuruş ustaları

TEK kelimeyle şahane bir ikinci yarı. Geçen hafta ikinci yarıda sezonun en kötü futbolunu oynadı dediğimiz Fenerbahçe bu kez de sezonun en iyi ikinci yarısını oynadı.

Haberin Devamı

Oyuncuların ekstra istekli oluşu, taraftarın bitmek tükenmeyen desteği ve enerjisi, Kadıköy’de Kayserisporluların üzerine kabus gibi çöktü. Öyle bir tempo vardı ki ikinci yarıda, bu karşılaşmadan bir saat önce başlayan Chelsea-Liverpool maçında bile böyle bir tempo yoktu.
Özellikle o goller anlatmakla bitmez... ‘Son Vuruşların Efendileri’ diyesim geliyor bu oyunculara. Hepsi hafızalarda kalacak gollerdi... Sezonun ilk yarısının son maçları genelde rehavet içinde geçer ama, Fenerbahçeli oyuncular, şampiyonluk maçı oynar gibi mücadele ettiler, harika goller attılar ve hem bizlere hem de kendilerine harika bir yeni yıl hediyesi verdiler. Yılmaz Özdil abimizin söylediği gibi lafı eğip bükmeyelim; Bizimkiler ligin zirvesine el koydular...!

TOP 5

1- Hepsi birbirinden güzel, muhteşem goller.
2- Bir an olsun desteği kesmeyen, Büyük Fenerbahçe sevdalıları.
3- Bir hafta boyunca Trabzonspor kalecisi sevgili Onur’la kıyaslanan, kıyaslanırken de neredeyse al aşağı edilmek istenen, Volkan ve performansı.
4- Maskeli Süvari, Cristian Baroni.
5- beş hakem, sıfıra yakın hata...

Haberin Devamı

MAÇIN ÜÇ ADAMI

Baroni – Caner – Sow

MAÇIN İYİSİ

Sarı lacivertli futbolcuların tümü.

MAÇIN KÖTÜSÜ

?

HAKEM: Ekibiyle birlikte çok temiz bir maç yönetti.

Yazarın Tüm Yazıları