Yılbaşı için son dakika önerileri - Seyahat Haberleri
GeriSeyahat Yılbaşı için son dakika önerileri
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Yılbaşı için son dakika önerileri

Yılbaşı için son dakika önerileri

Yeni yıla nasıl girerseniz öyle geçer derler. Senede bir gün olan yeni yılın anıları hiç şüphesiz ki unutulmaz ve bir o kadar da özel olmalı. Yeşil pasaportunuz ya da çok girişli Schengen vizeniz var ise, Yılbaşı için son dakika önerilerini sizin için derledik.Çok az sayıda kalan kontenjanlardan birine sahip olmak ve yılbaşını yurt dışında geçirmek için acele edin.

1) ROMA-FLORANSA- VENEDİK

Yılbaşı için son dakika önerileri

İtalya’nın en güzel şehirlerinden Roma, Floransa ve Venedik yeni yılı karşılamak için iyi birer alternatif. Her yıl bu üç şehrin en ünlü meydanlarında düzenlenen yeni yıl partilerinde, konserler, havai fişekler ve şampanya eşliğinde unutulmaz bir yılbaşı geçirebilirsiniz. 

 

2) PARİS

Yılbaşı için son dakika önerileri

Paris, "Işıkların Şehri" ünvanının hakkını yeni yılda fazlasıyla veriyor. Yeni yılda Eyfel Kulesi, ışık şovlarının ve havai fişeklerin merkezi oluyor. Daha yakınlarda Champs-Elysées'de muhteşem sokak partisine katılabilir, çikolata ve şampanyaya doyabilirsiniz. Bunlara ek olarak Montmarte'da havai fişekleri muhteşem bir bakış açısından izleyebilir veya dilerseniz bateau-mouche adı verilen teknelerde Sen nehri üzerinde yemek eşliğinde yeni yılı kutlayabilirsiniz.

3) AMSTERDAM

Yılbaşı için son dakika önerileri

Hareketli sokak partileri için en doğru adres Hollanda'nın başkenti Amsterdam. Rembrandtplein, Nieuwmarkt, Museumplein ve Dam Square'de bulabileceğiniz bu partilerde canlı müzik ve içkiler eşliğinde yeni yılı karşılayabilir, güneş doğana kadar eğlencenin tadını çıkarabilirsiniz.

4) LONDRA

Yılbaşı için son dakika önerileri

Londra, gece yarısına kadar süren sokak partileri ile bir başka alternatif. Saatler gece yarısını gösterdiğinde Trafalgar Meydanı’nda olursanız,  ünlü Big Ben çanlarının sesi ile yeni yılı karşılayabilirsiniz. Ya da Thames Nehri kenarından, Londan Eye üzerinde gerçekleştirilen havai fişek gösterisini izleyebilirsiniz. Özellikle yılbaşında, her köşesi sokak sanatçıları ile dolu olan ünlü Leicester Meydanı, Londra'nın diğer kalabalık ve hareketli bölgesi.

5) BARSELONA

Yılbaşı için son dakika önerileri

Barselona’da Yılbaşı gecesinin kalbi, yeni yılın ilk gün doğumuna dek,  La Rambla caddesi üzerindeki barlar, cafeler ve publarda atıyor. Yılbaşı gecesini vazgeçilmezi havai fişek gösterileri ise saatler gece yarısını gösterdiğinde şehrin dört bir yanından ışık saçıyor. 

6) MAVROVO VE BANSKO

Yılbaşı için son dakika önerileri

Yeni yılı karlar içinde karşılamak isterseniz, ülkemize oldukça yakın ve dünyaca ünlü kayak merkezlerinden biri olan Bulgaristan-Bansko ya da Makedonya’da bulunan ve vizesiz olarak gidebileceğiniz Mavrovo kayak merkezini tercih edebilirsiniz.

7) DUBAI 

Yılbaşı için son dakika önerileri

Yılbaşında sıcak bir yerlerde olmak isterim derseniz Dubai iyi bir alternatif olabilir. 2014 yılında yılbaşı için düzenlenen havai fişek gösterisiyle Guinness Rekorlar Kitabına giren Dubai’de muhteşem bir gösteri sizleri bekliyor.

GIDELLO YILBAŞI TURLARI İÇİN TIKLAYIN.

Tüm bunlar bana göre değil derseniz, Gidello‘nun size özel tatil planlayıcısı Gidello Goyu kullanarak uzmanlarımızın keyifli anılar için tavsiyelerini alabilirsiniz.

 

 

 

False