GeriSeyahat Size özel bir adanız olsa?
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Size özel bir adanız olsa?

Size özel bir adanız olsa?

Kalem Adası'nda Midilli'ye karşı yemek yiyebilir, unutulmaz bir tatil geçirebilirsiniz.

Akvaryumdan farksız turkuaz bir denizin tam ortasında, palmiyeler, rengarenk çiçekler ve ağaçlarla süslü bitki örtüsüyle göz kamaştıran Kalem Adası'nda konuşlanan Oliviera Resort, 44 odalı bir otel. Deniz manzaralı 7 suit'in hepsinde farklı ambiyans yaşanıyor. Şatodaki balayı suiti, kral dairesi, hamamlı odalar ve manolya odalar özel tasarlanıyor.

Size özel bir adanız olsa

Romantik ambiyansıyla düğün, balayı, yıldönümü gibi kutlamalarında da tercih edilen Kalem Adası'nda toplantı ve seminerler de yapılabiliyor. Kalem Adası, özellikle şirket toplantılarına ve üst düzey yönetici toplantılarına ev sahipliği yapmasıyla da ünlü.

Otelin SPA'sı sıcak taş uygulamalarından çamur ve yosun banyosuna, aromatik bakımlardan, ileri teknik DNA çözümlerine dayalı anti-aging programlarına kadar birçok hizmeti içinde barındırıyor. TSSF onaylı 1 yıldızdan 3 yıldıza kadar dalış brovesi ve uzmanlık sertifikaları veren su sporları merkezinde ister broveli dalış, ister deneme dalışı (discovery) imkanları da sunuluyor. Ada çevresinde gezinti yapıp değişik koylarda denize girmek isteyenler için kişiye özel bot turları düzenleniyor.

Size özel bir adanız olsa

Kalem Adası İzmir Havaalanı’na 130, Edremit Havaalanına 85 km. Özel araçla gelmek isterseniz Bandırma Feribotu’ndan 280 km.

False