GeriSeyahat Reyhanca
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Reyhanca

Reyhanca

Gourmet Club

SNOWDROP

Snowdrop'ta gündüz Akdeniz'i kucaklayıp, gece de büyülü ışıklarını izleyebilirsiniz

Snowdrop'un şu anki işletmecisi İsmail Çetin böylesi kaliteli mekana bir fark daha katmış: Lazer Show. Hava kararınca sonsuzluğa uzanırmış gibi başlayan Lazer show sabahın ilk ışıklarına dek sürüyor. Mekan sizi sadece yemekte ağırlamakla kalmıyor, bir kulüp havasında. Yüzme havuzu bile var. Gündüz arzu ettiğiniz saate gelip hem havuzdan faydalanıyor hem de yemeğinizi yiyorsunuz. Bu arada çocuğunuz miniparkta eğleniyor.

ZENGİN MÖNÜ

Mekanın manzarası avantajlı, böyle çekici bir terasta vasat yemeklere de razı olabilir insan. Ama Snowdrop yemekleri ile bir kez daha vazgeçilmez oluyor. Restoranın menüsü çok zengin, Beef Stragonof, Pepper steak, tercihi balık olanlar için çipura, mercan gibi pek çok tür veya jumbo karidesler, istakozlar mevcut. Ve de 10 bin şişe şarabın muhafaza edildiği özel bir kava sahip, buna çok nadide ve özel şaraplar da dahil.

Akşam yemeğimize karides kokteyl, peynir tabağı, roka salatası ile başladık. Herkes tercihinden memnun kaldı. Masaya gelen kalamar da tatmin edici idi. Snowdrop'un adını taşıyan özel bifteği de denedim. İçi özel karışımla doldurulup rulo sarılarak demi glass sos ile hazırlanan biftek çok lezzetli. T-Bone steak ve Chicken Bambudan da tadarak tatlı aşamasına geldim. Krep süzet son derece leziz. Alternatif olarak peşmelba veya fırın sütlaç da önerebilirim.

KİŞİ BAŞI 15 MİLYON

Bu farklı mekanda bir akşam yemeğinin faturası da kişibaşı içki dahil 10- 15 milyon arasında değişiyor. Snowdrop'a sadece yemek için değil, Akdeniz'in eşsiz zenginliğini seyretmek için de gitmelisiniz. Hava kararmadan çok önce orada olarak doyumsuz panoramaya siz de şahit olun..

Adres ve telefon

Adres: Snowdrop, Bektaş, Yayla Yolu, Alanya & Tel: 0.242.522 30 69(6 Hat)

Reyhan BAŞAL

Tel: 0242/340 38 38

False