GeriSeyahat Nereye gitmeli
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Nereye gitmeli

Nereye gitmeli

Huzur arayanlara

Altay Pansiyon Cunda Adası’nda. İki katlı pansiyon sekiz oda ve 19 yatak kapasiteli. Odalarda banyo, klima, tavan vantilatörü, buzdolabı, kalorifer, devamlı sıcak su, saç kurutma makinesi ve uydu yayınlı televizyon mevcut. Bahçesinde modern bir mutfak, bar, barbekü alanı, müzik yayını, aksesuvarlar ve çiçeklerle düzenlenmiş, konforlu ve huzurlu bir ortam da sunuyor. Pansiyon 12 ay aralıksız hizmet veriyor. (0266 327 10 24)

İster golf oynayın, ister SPA yapın

Kaya Hotels & Resorts’un Antalya ya da Kıbrıs’taki farklı seçenekli tatillerini gözden geçirmenizde yarar var. Denizinin ve kumsalının güzelliğiyle bilinen ya da kumar oynamayı sevenlere önerilen Kıbrıs’taki Kaya Artemis Resort & Casino; geniş çam ormanları arasındaki beş futbol sahasıyla Kaya Belek; farklı mimarisi ve spor merkezleriyle Kaya Select Resort & Spa; golf severlere yemyeşil bir dünya sunan Kaya Eagles Golf Club ve göl manzarasında dinlenmeyi sevenlerin tercih ettiği Kaya Side farklı alternatifler sunuyor. www.kayatourism.com.tr

Kaleiçi’nden Beydağları’nı seyredin

Minyon Otel, Antalya Kaleiçi’ndeki 664 konaktan birinde, Baltacı Konağı’nda. Giriş kapısı orijinaline uygun, sedir ağacından yapılmış. Bahçesinde 80 metrekarelik yüzme havuzu var. Otelin girişinde 50 metrekarelik sofa ve ocaklı salonu, banyolu iki yatak odası ve bahçeye açılan büyük camekán kapısı bulunuyor. Aydınlatmada 200 yıllık avizeler kullanılıyor. İkinci katta dört odası, çatısında özel süiti manzaralı. Çatıdaki terası Akdeniz’den Beydağları’na kadar geniş bir panoromik manzaraya sahip. (www.minyonhotel.com)

Osmanlı’dan kalmış bir Ege kasabası gibi

Alaçatı Beach Resort değişik mimarisiyle, müşterilerine eski Osmanlı Ege kasabasında yaşıyormuş hissi veriyor. Dar sokaklı, cumbalı ve bahçeli odalar hem eski görünümlü, hem de şık. Doğayla iç içe olan tatil köyünde dinlenmenin yanı sıra, su sporları, koşu, plaj voleybolu gibi spor aktiviteleriyle de vakit geçirebilirsiniz. 41 odası bulunan otelle ilgili daha fazla bilgi için www.alacati.com adresine göz atabilirsiniz.
False