GeriSeyahat Nereye gitmeli
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Nereye gitmeli

Nereye gitmeli

Organik malzemelerle yemek

Gelibolu Yarımadası Tarihi Milli Parkı içindeki yedi köyden en küçüğü olan Kocadere Köyü’ndeki Gelibolu Evleri’nin oda sayısı 10. Tüm odalarda klima, yağmur duşu, mini buzdolabı, su ısıtıcıları var. Kış ortasında bile hizmet verebilmek için tesisin tamamı yeraltından ısıtma sistemiyle donatılmış. Odalardan yedi tanesinin özel terası, geri kalan üçünün de küçük balkonları bulunuyor. Konaklama fiyatına dahil olan kahvaltı ve akşam yemeklerinde mevsimin sunduğu ve pek çoğu köyden temin edilen organik meyve ve sebzelerle hazırlanan zengin bir mönü sunuluyor. www.gallipoli.com.tr (0286) 814 26 50.

Çeşme’de toplantı keyfi

Çeşme Ilıca Hotel, deniz, kum ve güneşin yanı sıra alternatif kongre ve termal turizmle 12 ay boyunca hizmet veriyor. İskele ve plana dahil tüm genel mekanlarda kablosuz internet bağlantısı var. 258 odalı otelin tüm odalarında LCD ekran televizyon buluyor. İsterseniz odalarınızı uzaktan soğutabilme ve ısıtabilme imkanı tanınıyor. 700 kişilik altı toplantı odası, ses geçirmeyen bölmelerle ayrılabiliyor istek üzerine video konferans ve simultane çeviri hizmetleri de veriliyor. (0232) 723 31 31.

Golf turnuvası başlıyor

Antalya Belek’teki Cornelia De Luxe Resort’ün 1450 dönüm üzerine kurulan Cornelia Golf Sahası, 27 çukurlu, uluslararası bir saha olma özelliği taşıyor. Cornelia, 24-29 Kasım tarihleri arasında amatör ve profeyonel golf oyuncuları bir araya geldiği turnuvaya hazırlanıyor. 25 takımın yarıştığı turnuvanın ilk ayağında 25 Kasım alıştırma günü olarak belirlendi. Golf Federasyonu Başkanı Sn. Ahmet Ağaoğlu’nun da davetli olduğu etkinlikte yer alan takımlar bir profesyonel, üç amatör oyuncudan oluşuyor. Yarışma sonunda ödül olarak 10 bin Euro vadediliyor. www.corneliaresort.com

Elektronik bilet kolaylığı

KLM Hollanda Kraliyet Havayolları, servis verdiği 124 uçuş noktasında, elektronik bilet kolaylığı sunuyor. Biletler 72 ortak havayolunun uçusunda kullanılabiliyor. Rezervasyonda elektronik bilet bilgisi KLM bilgisayar sistemine otomatik olarak kaydoluyor, check-in işlemi sırasında yalnızca kimliğinizi göstermeniz yeterli oluyor. KLM’nin uçuşlarının yüzde 89’u elektronik bilet olarak düzenleniyor. Yılbaşından itibaren tamamen elektronik bilet uygulamasına geçilmesi planlanıyor.
False