GeriSeyahat Nereye gitmeli
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Nereye gitmeli

Nereye gitmeli

Japonya’ya ekonomik uçak bileti

Asiana Havayolları ile Japonya’da Tokyo, Osaka ve Nagoya’ya vergiler hariç 690 Euro’dan başlayan fiyatlar ile uçabilirsiniz.
Tel: 0 212 334 29 00

Miles&Smiles elite kart sahiplerine CIP ayrıcalığı

THY Özel Yolcu Programı Miles&Smiles, Elite Plus kart sahibi üyelerine ayrıcalık sağlıyor. Elite Kart sahipleri THY uçuşlarında, Türkiye içi ve Türkiye çıkışlı seyahatlerde iç hat ve dış hat CIP salonlarından bir misafirleri veya birlikte seyahat ettikleri aileleri (eş ve çocukları) ile birlikte yararlanabilecekler. (A.A)

Tarihi taş evlerde nostaljik tatil

Gaziantep’teki Anadolu Evleri, 12 ay açık. Tesis, şark usulü bir kapalı avlunun etrafında 150-200 yıllık restore edilmiş taş konaklardan oluşuyor. Oda kahvaltı hizmet veriyor. Açık büfe kahvaltı dahil iki kişi standart odada konaklamanın fiyatı 95 Euro. Onun dışında yemek, isteyenler için dışardan sipariş ediliyor. Aynı zamanda alkollü içki de bulunuyor. (www.anadoluevleri.com)

Etihad’tan golfseverlere hediye

Birleşik Arap Emirlikleri’nin ulusal havayolu şirketi Etihad; Tourism Queensland, Hyatt Regency Coolum Golf Club ve Hamilton Island Golf Club işbirliğiyle düzenlediği yarışmayla altı golfsevere Avustralya’da golf tatili yapma fırsatı sunuyor. Dünyanın her köşesinden Etihad Golf Kulübü üyelerine açık olan yarışmada katılımcıların, hayatta karşılarına bir kez çıkabilecek bu tatil fırsatını neden istediklerini anlatan kısa bir videoyu Youtube internet sitesine yükledikten sonra www.etihadgolfclub.com adresine videolarının linkini ve diğer bilgilerini kaydettirmeleri gerekiyor. En iyi videoları hazırlayan golfseverler, Etihad Havayolları’yla Brisbane’e uçtuktan sonra Sunshine Coast’ta bulunan Coolum’a gidecek ve Avusturalya PGA Şampiyonası’na ev sahipliği yapan Hyatt Regency Coolum Resort’ta konaklayacak. Kazananlar, Coolum’da geçirecekleri iki günün ardından Whitsunday Adaları’ndaki Hamilton Adası’na geçecek. Konukların yolculukları Tourism Queensland, Etihad Golf Club ve Etihad Havayolları tarafından kaydedilecek. Son katılım tarihi 17 Ocak.
False