GeriSeyahat Nereye gitmeli
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Nereye gitmeli

Nereye gitmeli

Köy sebzeleri sofrayı süslüyor
Marmaris’in Selimiye köyündeki Kırmızı Balık pansiyon geçen sene açıldı. Çift kişilik sekiz odası klimalı. Pansiyon Selimiye’nin sakin manzarasını karşısına alıyor. Köyde yetiştirilen sebzeler sofraları süslüyor. Orhangazi’deki çiftliklerde yetiştirilen zeytin, zeytinyağı ve cevizler ikram ediliyor. Denize 20 metre mesafedeki pansiyonun konukları sahildeki kumsalı kullanabiliyor. Ayrıca Sığ Liman, Delikli Köy, Mete Kapta’nın Plajı gibi koylara rahatlıkla ulaşılabiliyor. Tel: (0252) 446 41 38

Rum Mahallesi’nin şirin hoteli
GOF online hizmetler, tatil mevsiminde hayatı kolaylaştıracak bir sistem geliştirdi. Her tür uçak, otobüs biletini GOF Online Hizmetler’den satın alıp 12 aya kadar taksit yapabilirsiniz. Türkiye’de 200’e yakın şubesi bulunan ve şube ağını her geçen gün genişleten GOF, işlemlerinizi üç ayrı yolla yapmanıza imkan tanıyor: Web üzerinden, telefonla veya şubeye giderek. Ayrıca Gof’ta ulaşım ağı bilet alımları dışında birçok tatil paketi alternatifi de sunuluyor.
Tel: (0216) 347 09 08

Biletlerinizi rahatlıkla alın
Bodrum Yalıkavak Marina içinde yer alan Yacht Club, yenilenmiş iç dekorasyonu, deniz manzarası, Türk-Akdeniz ve Fransız mutfağından oluşan zengin mönüsüyle yaz günleri için kapılarını açtı. Yaz boyunca saat 10.00-02.00 arası hizmet verecek Yacht Club’ın mönüsü şef Hasan Arslan tarafından oluşturuluyor. Tel: (0252) 358 45 46.

Bodrum’da yat keyfi
Hotel Katina, Bozcaada merkezindeki Rum Mahallesi’nde. Asma kaplı, şirin bir sokakta. Adanın dış dokusuna uyarak misafirlerinin her türlü ihtiyacına cevap veriyor. Hotelde farklı tarzlarda dekore edilmiş yedi oda mevcut. Odalarda tüm konfor sağlanmış. Kahvaltı binanın hemen karşısındaki Kafe Katina’da yapılıyor. Ev yapımı reçeller, çörek ve poğaçalar, rezeneli yumurtalar sıcak servis ediliyor. Tel: (0286) 697 02 42

Her zevke uygun macera bu parkta
Macera Tepesi, 14 outdoor ve ekstrem spor dalını tek merkezde gerçekleştirme olanağı sunuyor. İzmir’in Buca ilçesi, Karaağaç köyünde. Dağcılık, kaya tırmanışı, dağ bisikleti, motocross, atv, mağaracılık, paintball ve binicilik gibi branşları bünyesinde bulunduruyor. 60 dönüm arazi üzerine kurulu tesiste; 40 yatak kapasiteli 10 bungalow, 100 çadırlık alan ve 50 yatak kapasiteli sabit çadır, Juice Planet vitamin bar, 1000 kişi kapasiteli restoran, yüzme havuzu, mini hayvanat bahçesi bulunuyor. 400 meyve ağacı ve çamların arasında kamp yapabilme ve konaklama imkanı da olan Macera Tepesi’nde, spor ürünlerinin sergilendiği bir bölüm de bulunuyor.
www.maceratepesi.com

Yedi gün, yedi kent
Hey Travel Trends Cruise, yaz boyunca her hafta gerçekleşecek özel turlarına başladı. İtalya, İspanya, Fransa ve Tunus’u içine alan program Avrupa’nın en yeni kruvaziyer gemilerinden MSC Fantasia ile gerçekleştiriliyor. Turda, Akdeniz’in tarihi dokusunu oluşturan yedi kent yedi günde geziliyor. Cenova, Napoli, Palermo, La Gouletta, Palma de Mallorca, Barselona ve Marsilya’yı içine alan turların fiyatı 1490 Euro’dan başlıyor.
Tel: (0212) 291 85 85.

Kaplıcalar Birliği’ne girdi
Antalya Belek’te bulunan Ela Quality Resort Hotel’in markası olan AB-I ZEN Spa & Rituals Lounge, hizmet ve altyapı kalitesiyle Avrupa SPA kalite ve standartlarının belgesi olan Europespa Well sertifikasını almaya hak kazandı. Bu sertifikayla Avrupa Kaplıcalar Birliği üyesi olan AB-I ZEN Spa& Rituals Lounge, Avrupa’da bu sivil toplum örgütüne bağlı web sayfalarıyla ülkelere göre gruplandırılmış arama motorlarında önerilen oteller listesinde yer alacak.

False