GeriSeyahat İstanbul için koşu vakti
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
İstanbul için koşu vakti

İstanbul için koşu vakti

Tarihi Yarımada'yı spor yaparak turlamak ister misiniz? 20 Eylül Pazar akşamı, İstanbul'un esintili havasında düzenlenecek Nike Run İstanbul 2015, eğlenceli bir grupla birlikte koşmak isteyenleri bekliyor. Üstelik işin ucunda madalya var.

Koşu yapmayı sevenler için İstanbul şehri, eylül esintisi, manzarası ve tarihiyle mükemmel bir ortam sunuyor. ‘Yakan İçin Yarış. Şimdi Rövanş Zamanı!’ sloganıyla 20 Eylül Pazar günü gerçekleştirilecek Nike Run İstanbul 2015 10K koşusuyla, bu deneyimi siz de yaşayabilirsiniz. Üstelik koşuyu tamamlayan herkes madalya alacak. Yarışın en hızlı kadın ve erkek katılımcısı ise “Nike We Run Madrid” koşusuna gitmeye hak kazanacak.

İstanbul’un Avrupa ve Anadolu yakasını karşı karşıya getirecek koşuda, sporcular en hızlı olmak ve şampiyonluğu kendi yakasına taşımak için mücadele edecek. Saat 19:34’te Karaköy’de başlayacak ve aynı noktada bitecek 10 km’lik koşuya katılmak isteyenler, 18 Eylül 2015’e kadar www.nike.com/istanbul adresinden kayıt yaptırabilirler.

TARİHİ YARIMADA ROTASI

Galata Köprüsü’nden başlayacak koşu Gülhane Parkı’na, oradanTopkapı Sarayı’nın ön avlusuna, Ayasofya'ya, Mısır Çarşısı ve Balat yönüne doğru gerçekleşecek. Son durak ise Galata Köprüsü olacak.

18-24 yaş arasındakilerin 30 TL, 25 yaş ve üstündekilerin 50 TL’ye kayıt olabileceği etkinlikte katılımcılara Nike Dri-FIT tişört, göğüs numarası, çip numarası ve çeşitli sürprizlerin bulunduğu koşu kiti hediye edilecek.

Kayıtlardan elde edilen gelirlerin bir bölümü ise Türkiye Atletizm Federasyonu’nun “Atletizmi Geliştirme Projesi”ne bağışlanacak.


False