GeriSeyahat HELLO Valentino'nun yatında Yeni
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
HELLO Valentino'nun yatında Yeni

HELLO Valentino'nun yatında Yeni

HELLO! Ünlü İtalyan moda tasarımcısı Valentino’nun yatına konuk oldu. Her yaz dünyanın en ünlü mankenleri, tasarımcının özel konukları olarak güvertede salınarak yürüyor ve yüzen sarayın yüzen bir podyuma dönüşmesini sağlıyor. <1+>Yeni

"Yatın ortamı huzur verici olmalı. İhtiyacınız olandan fazlasını almamalısınız; oturma odalarında ayna olmamalı çünkü deniz tutmasına neden oluyor, ayrıca çiçek ya da bitki de olmamalı."

Bu büyüleyici yat, tam anlamıyla yüzen bir saray. Güzel bir zevk, lüks, rahatlık ve sadeliğin kusursuz bir birleşimi. Diğer yandan göz alıcı bir podyum. Her yaz dünyanın en ünlü mankenleri, Valentino'nun VIP konu

/images/100/0x0/55eb6023f018fbb8f8bd1119
kları onunla birlikte Akdeniz'in en özel yerlerine gidiyorlar.

49 metre uzunluğunda ve 10 metre genişliğinde, "TM Blue One" adını taşıyan geminin kaptanı olan Valentino, 1990'ların başında İtalyan gemi yapımcılarıyla birlikte tasarıma katılmış.

Birbirinden güzel sanat eserleri ve eşsiz mobilyalarla dolu evleriyle ünlü olan Valentino'nun yatında ise zarif kolonyel tarzın benimsendiğini ve ferahlık hissi sağlayan beyazla okyanus mavisinin kullanıldığı görebiliriz.

Birinci tercihini her zaman Akdeniz'den yana kullanan Valentino, bu yaz dostlarıyla birlikte Hırvatistan'ın büyülü koylarını keşfetmeyi tercih etti. Valentino'nun özel kamarası dahil yatın tüm detayları ise HELLO! için açıldı.

"Yatın ortamı huzur verici olmalı, iyi titreşimler hatta kimi zaman elektrik vermeli çevresine. "TM Blue One" yapıldığında, özel detayları olan, son derece pratik ve rahat bir dekora sahip, lüks bir daire istiyordum denizin üstünde."

Yatın iç dekoru mavi ve beyazın kusursuz kombinasyonunu gözler önüne seriyor. "Yat ev değildir. Onun sürekli hareket ettiğini akılda tutmak gerek. Dolayısıyla basit ama dayanık

/images/100/0x0/55eb6023f018fbb8f8bd111b
lı mobilyalar tercih etmekte fayda var. Ayrıca gemideyken ihtiyacınız olandan fazla almamanız gerektiğine inanıyorum. Oturma odalarında ayna olmamalı çünkü deniz tutmasına neden oluyor."

Valentino'nun yatında yalnızca banyolarda aynalar var. Hemen göze çarpan eksikler olduğunu da söyleyebiliriz. "Gemide çiçek ya da herhangi tür bir bitki istemiyorum," diyor Valentino, "çünkü bitkilerin, çiçeklerin gemide berbat olduklarını düşünüyorum."

Devamı Hello'da...

False