GeriSeyahat Hediyelerin hepsi bir arada
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Hediyelerin hepsi bir arada

Hediyelerin hepsi bir arada

TÜYAP'ın 17 yıldır düzenlediği Hediye Fuarı, 19 Aralık Cumartesi günü TÜYAP İstanbul Tepebaşı Sergi Sarayı'nda başlıyor.

Hediye Fuarı her yıl özellikle yılbaşı öncesi açılıyor. Böylece yılbaşı yakınlarına hediye almak isteyen tüketicilerin ilgisini çekiyor. Kitap Fuarı gibi Hediye Fuarı’nda da tüketicilere doğrudan satış yapılıyor. Bu yılki Hediye Fuarı'nda cam, kristal, porselen, seramik, ahşap, deri gümüş gibi malzemelerden, oyuncaktan giysiye, takılardan ev dekorasyonuna, elişlerinden bilgisayar oyunlarına kadar geniş bir ürün yelpazesi sunuluyor. Bu yıl Hediye Fuarı'nda 264 firma katılıyor. Geçen yıl fuarı 47 bin 618 kişi gezmişti.

Festina Tüm Akdeniz ülkelerinin mutfağından örnekler var. Fas, Tunus, Cezayir, Fransa, İtalya... Örtü ve peçeteler has ketenden. Mönü çalışmalarına yaklaşık 2 yıl önce başlanmış. Lokanta 140 kişilik, Xpace Cafe'den ayrı 40-50 kişilik bir bar da burada var. Rezervasyonla çalışıyorlar. Puro dolabındaki özel purolardan yemek sonrası keyfi için satın alabilirsiniz. Akşam yemeği bir kişi için, önce bara uğrayıp bir kaç kadeh içer ve ardından yemek, tatlı yerseniz yaklaşık 10 milyona çıkabilirsiniz.

Dom Mağazası Çullas İnşaat Almanya'dan mümessilliğini aldığı DOM mağazasını Xpace'in hemen arkasında açıyor. Londra, Paris, Amsterdam, New York gibi önemli şehirlerde mağazaları olan DOM, Christian Koban adındaki Alman tasarımcının ürünlerini sattığı dükkan... Uçuk ve genç! Türkiye'de 20-25 mağaza açmayı hedefliyorlar. Kalemden sabuna, sabundan koltuğa her şey var. Mağazanın geçmişi 15 senelik. Yılbaşından önce açılması planlanıyor. Fiyatlara gelince 2 milyondan 200 milyona kadar geniş bir yelpazede yayılıyor.

False