
Hafif lezzetler görücüde
Meyvelerle aromalandırılmış zeytinyağında pişirilen taze otlar menüsü görücüye çıkıyor.
Elite World İstanbul Otel, The Brasserie Restaurant’ta bu ay 18 Mayıs tarihine kadar meyvelerle aromalandırılmış zeytinyağında pişirilen taze otlar menüsünü sunuyor.

Menüde yer alan her yemeğin kalori değeri misafirler için özel olarak hesaplanmış. Menüde sızma zeytinyağı elma, armut, portakal, bergamot, fesleğen ile dinlendiriliyor ve taze otlara özel tat veriyor.�
Modern ve yaratıcı sunumlar dalında ödüllü Executive Şef Mithat Yalçınkaya tarafından özenle hazırlanan menüde Bergamot aromalı zeytinyağında pişirilmiş kabak çiçeği dolması, portakal aromalı zeytinyağında pişirilmiş mini enginar, elma aromalı zeytinyağında pişirilmiş elmalı kereviz, armutlu sızma zeytinyağlı roka salatası, fesleğen aromalı zeytinyağında deniz börülcesi, taze dereotlu bakla çorbası, kişnişli ve taze mantarlı sebze güveci, ısırganlı ve zencefilli sebze mücveri gibi lezzetler yer alıyor. �
Bu lezzetlerin fiyatları 12TL – 30TL arasında değişiyor.�
Rezervasyon için 0212 313 83 83