GeriSeyahat Doğa Rutkay’ın seyir defteri
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Doğa Rutkay’ın seyir defteri

Doğa Rutkay’ın seyir defteri

Oyuncu Doğa Rutkay farklı kültürleri keşfetmeyi seviyor, sık sık seyahat ediyor. “Seyahat ettiğim zaman yeni biriyle tanışır gibi heyecan duyuyorum” diyor. Hayali bütün Afrika’yı gezmek. Rutkay’ın favori mekânları şöyle...

Otel

Jumeirah Emirates Towers, Dubai

Denize sıfır otel, Arap çizgileri ve modernizmle kombine edilmiş. İçeride liderlerin fotoğrafları dikkat çekiyor. İki kişi konaklamanın fiyatı yaklaşık 500 TL. (www.jumeirah.com)

Çeşme Alaçatı Rooms Otel

Tüm odaları deniz manzaralı. Burada kendimi evimde gibi hissediyorum. Odam hazırdır, her yaz kalırım. 2 kişi gecelik konaklamanın fiyatı kahvaltı dahil 150 TL. (www.roomscesme.com)

Bvlgari Butik Otel, Milano

Kalabalığı sevmiyorum. Burası da sakin, huzurlu. Geniş bir bahçesi var. SPA’sında rahatlayabiliyorsunuz. İki kişi konaklamanın fiyatı 530 Euro’dan başlıyor. (www.bulgarihotels.com)

Hilton Adana

Şehir merkezine 3 km uzaklıkta. Odaları donanımlı, hizmetten de memnunum. Hem iş hem de tatil seyahatleri için ideal. 2 kişi gecelik konaklamanın fiyatı bugün başlayan yüzde 40 indirim kampanyası ile kahvaltı dahil 198 TL. (www.hilton.com.tr)

RESTORAN

Aliye Meyhane, Cihangir

Haftanın iki günü buraya giderim. Kaliteli bir mekân, fiyatları makul. Ben deniz ürünü yemeyi tercih ediyorum. Farklı rakı çeşitleri var. Mezeleri de iyi. (Tel: 0 212 244 23 73)

Sushico, Nişantaşı

Suşi yemeyi çok severim. Suşico Nişantaşı’nın atmosferi, bahçesi hoşuma gidiyor. Suşi yiyeceğim zaman burayı tercih ediyorum. (www.sushico.com.tr)

BAR

Off Pera, Asmalımescit

Burada genellikle oyuncu arkadaşlarımla buluşurum. Eğlenmek için ideal bir mekân. Müziklerini ve mönüsünü de seviyorum.
(Tel: 0 212 249 26 97)

 

 

 

False