GeriSeyahat Demir Demirkan’ın tatil sırları
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Demir Demirkan’ın tatil sırları

Demir Demirkan’ın tatil sırları

Müzisyen Demir Demirkan seyahat etmeyi seven ünlülerden. Avrupa’nın birçok ülkesinde bulundu, bir süre ABD’nin çeşitli şehirlerinde yaşadı. Uzakdoğu’yu da keşfetti, en çok Tayland ve Japonya’yı beğendi. Hayalindeki seyahati ise Yunanistan’ın Girit Adası’na gidip en az 20 gün burada vakit geçirerek gerçekleştirmek istiyor. Demirkan’ın favori mekânları şöyle...

RESTORANLAR

Delicatessen,  Nişantaşı
Farklı bir beslenme alışkanlığım var. Bu nedenle sadece mönüden sipariş vermeyi sevmem. Burada mönü dışında da seçenekler bulabiliyorum. Yemekleri çok lezzetli. Ayrıca çok temiz ve geniş bir mekân olduğu ve 24 saat hizmet verdiği için de tercih ediyorum.
(www.delicatessenistanbul.com)

Cafe Cafen,  Bodrum
Yemekleri ve içkilerini beğeniyorum. Şehirde oturup uzun süre vakit geçirebileceğiniz ender yerlerden. (www.cafecafen.com)

BAR

Mandalin,  Bodrum
Lokasyonu çok güzel. Denizin hemen kenarında. Çeşitli türlerde iyi müzik dinleyebilirsiniz burada. Canlı müziği de iddialı. (www.mandalinsound.com)

OTELLER

D-Hotel Maris, Marmaris
“Benim için gittiğim mekânın personeli de önemlidir. Bu otelin personelini başarılı buluyorum. Ayrıca yemekleri ve spor salonu da oldukça iyi.” İki kişi oda kahvaltı konaklamanın gecelik fiyatı 538 TL.  (www.dhotel.com.tr)

The Ritz-Carlton, Chicago
“Sık sık gidip kaldığım bir otel. Merkezi bir yerde bulunuyor. Özellikle soğuk havalarda otelden çıkmadan bütün gününüzü geçirebilirsiniz. Restoranı da çok iyi.” Gecelik oda fiyatı kalış süresi ve sezona göre değişiyor. (www.fourseasons.com)

Anemon Fuar Otel, İzmir
“İzmir’de büyüdüğüm için bu şehre ayrı bir sevgim var. Anemon Fuar İzmir’de konser vereceksem tercih ettiğim otellerden. Hizmetlerinden, personelinden memnunum.” Gecelik oda fiyatı 106 TL’den başlıyor. (www.anemonhotels.com)

False