GeriSeyahat Dedeman'dan Büyükçekmece'ye 5 yıldızlı otel
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Dedeman'dan Büyükçekmece'ye 5 yıldızlı otel

Dedeman'dan Büyükçekmece'ye 5 yıldızlı otel

İstanbul’un en yeni ve en büyük SPA merkezine sahip oteli Dedeman Büyükçekmece Nisan ayında hizmete giriyor.

Yatırımı Eser Yapı Turizm Ticaret AŞ tarafından gerçekleştirilen Dedeman Büyükçekmece Hotel & SPA, Eser Yapı Turizm Ticaret AŞ tarafından işletilecek. Arsa maliyeti hariç yaklaşık 35 milyon dolar'lık bir yatırımla hizmete girecek olan Dedeman Büyükçekmece Hotel & SPA, hem iş amaçlı grupları, hem de doğa ve sağlık turizmi çerçevesinde gelen yerli ve yabancı turistleri ağırlayacak.

İş toplantıları, kongre ve benzeri organizasyonlara da ev sahipliği yapacak olan otel, özellikle mavi bayraklı deniz kıyısına ve TUYAP Beylikdüzü Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’ne olan yakınlığı, çevrede konuşlanmış olan sanayi, iş ve endüstri merkezleri için önemli bir konaklama, spor, SPA, dinlence ve eğlence merkezi olmasıyla dikkat çekiyor.

Dedeman Büyükçekmece Hotel & SPA hakkında bir açıklama yapan Genel Müdür Ahmet Seymen şunları söyledi:

"Dedeman Büyükçekmece Hotel & SPA’nın inşaatı 3 yıl sürdü. Tesisimiz, Nisan ayı itibariyle misafirlerini ağırlamaya başlayacak. Toplam 25 bin metrekarelik inşaat alanı üzerine kurulu olan Dedeman Büyükçekmece Hotel & SPA, İstanbul’un  en yeni ve en büyük SPA merkezine sahip olacak. Dedeman Büyükçekmece Hotel & SPA’yı Türk turizmine kazandırmış olmaktan mutluluk duyuyoruz.”

False