GeriSeyahat Bulgaristan Vize Ücreti 2022 - Bulgaristan Vizesi Masrafı Ne Kadar Ve Kaç Tl?
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Bulgaristan Vize Ücreti 2022 - Bulgaristan Vizesi Masrafı Ne Kadar Ve Kaç Tl?

Bulgaristan Vize Ücreti 2022 - Bulgaristan Vizesi Masrafı Ne Kadar Ve Kaç Tl?

Bulgaristan vize ücreti 2022, sıklıkla merak edilen konulardan biridir. Özellikle kullanım anlamı bakımından da önem teşkil eden konular arasındadır. Bu bakımdan Bulgaristan vize ücreti nedir öğrenebilir kaç TL olduğu hakkında da bilgi sahibi olabilirsiniz. Bulgaristan vize ücreti 2022 - Bulgaristan vizesi masrafı ne kadar ve kaç TL detayları ile derledik.

Bulgaristan vize ücreti 2022 yılı için harç ücreti 80 Euro, servis ücreti 30 Euro, sigorta bedeli 40 Euro'dur. Bu ücretler vize süresine bağlı olarak değişiklik gösterebilir.

Bulgaristan Vize Ücreti 2022

Bulgaristan vize ücreti 2022 senesi için ne kadar olduğu merak edilen bir konudur. Kısa süreli vize için Bulgaristan vize ücreti 170 Euro olarak belirlenmiştir. Normal vize almak için ise Bulgaristan konsolosluğu vize harç bedeli olarak 80 Euro belirlenmiştir. Bazı yabancı ülke vatandaşlarından harç bedeli olarak 35 Euro alınmaktadır.

Resmi acenteler tarafından hizmet bedeli olarak vize işlemlerinde kişilerden 30 Euro ücret alınmaktadır. Aynı zamanda sigorta bedeli olarak da 40 - 50 Euro arası bir ücret vardır ve vize çıkarmak isteyen kişiler tarafından ödenmektedir. Vize başvurusu yapmak isteyen kişilerin Bulgaristan Konsolosluğuna gitmek ve vize başvurusunda bulunmak gerekir.

Bulgaristan Vizesi Masrafı Ne Kadar ve Kaç TL?

Bulgaristan'a seyahat etmek isteyen kişilerin vize çıkarması gerekmektedir. Bulgaristan, ülkemiz vatandaşlarından vize talep ettiği için Bulgaristan Konsolosluğuna gitmek ve başvuruda bulunmak gerekir. Vize başvurusu 1 haftalık çıkartılmak istendiğinde 150 Euro, 15 günlük istendiğinde 150 Euro, 1 aydan daha fazla çıkartılmak istendiğinde ise 200 Euro toplam masrafa sahiptir. Vize başvurusu yapmadan önce gereken evrakları tespit etmek ve bu belgeleri edindikten sonra Konsolosluğa gitmek gerekir. Bu sayede vizenin daha hızlı çıkarılması mümkündür.

False