GeriSeyahat Bodrum - Datça Feribot Ücreti Ne Kadar Ve Kaç Para? Bodrum - Datça Feribotu Saatleri Ve Tarifeleri (2022)
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Bodrum - Datça Feribot Ücreti Ne Kadar Ve Kaç Para? Bodrum - Datça Feribotu Saatleri Ve Tarifeleri (2022)

Bodrum - Datça Feribot Ücreti Ne Kadar Ve Kaç Para? Bodrum - Datça Feribotu Saatleri Ve Tarifeleri (2022)

Bodrum - Datça feribot ücreti ne kadar ve kaç para? Günümüzde tatil yapmak isteyen kişilerin tercih ettiği yerler arasında bodrum gelmektedir. İnsanlar dinlenme ve doğal yaşantı içerisinde tatil yapmak istemektedir. Bu tatilin bir parçası bodrum- Datça da feribot ile gezintidir. Bodrum - Datça feribot ücreti ne kadar ve kaç para detayları ile derledik.

Bodrum - Datça feribot ücreti ne kadar ve kaç para? Tatil içerisinde tercih edilen feribot seferleri ücret ve hizmette çeşitlilik göstermektedir.

Bodrum - Datça Feribot Ücreti Ne Kadar ve Kaç Para?

Bodrum - Datça feribot seferleri doksanlı yıllarda faaliyete geçerek egenin incisi ve yunan adalarına seferler düzenlemektedir. Bu seferler sırasında emniyet, güvenlik, kaliteli seyahat deniz ulaşım ve hizmet anlayışı ile yasalara uygun olarak seferlerine devam etmektedir. Bu seferler yaklaşık bir buçuk saat kadar sürmektedir. Sefer sırasında güvenli ve huzur içerinde seyahatin tamamlanması sağlanmaktadır. Seferler aylık periyot çizelgeler halinde bilgi amaçlı sunulmaktadır. Seferlerde tek ve çift yön olarak ücretlendirilmektedir. Tek yön gidiş ya da dönüş yaklaşık yüz TL olarak belirlenmiştir.

Bodrum - Datça Feribotu Saatleri ve Tarifeleri (2022)

Bodrum- Datça feribot seferleri yıl bazında güncelleme alarak hizmet vermeye devam etmektedir. Bu seferler tek yön ve çift yön olarak ücretlendirilmektedir. Bu ücretlendirme kişi sayısına göre yapılmaktadır. Feribot seferi yapılırken kişilerin ayrıca ulaşım araçları var ise buda ayrı fiyat demektir. Seferler sırasında kişiler yanların bisiklet dahil ulaşım araçları için ayrıca ücret ödemesi yapmalıdır. Bu ücretlendirme bilet fiyatları gibi yıl yıl farklılık göstermektedir. Bu fiyatlandırma ulaşım aracı olarak bisiklet en düşük ücret on beş TL den başlayıp araçlara göre yedi yüz TL ye kadar fiyat mümkündür. Bu ücretlendirme yanında bulunan ulaşım araçlarının çeşit ve büyüklüğüne göre değişkenlik göstermektedir.

Tatil Yöresinde Feribot Seferleri

Tatil yerlerinde özellikle ege taraflarında insanların sık sık tercih ettiği bir ulaşım yoludur. Feribot seferleri hem turistler hem de halk tarafından önemlidir. Turizm yerlerinde turistler hem gezme hem de ulaşım amaçlı feribot seferlerini tercih etmektedir. Bu amaçla hem tatil mekanını gezme hem de ulaşım sağlamak açısından önemli bir yerdedir. Bu seferlerin hem kişiler hem de ulaşım araçlarının geçişi için kullanılması ayrı bir tercih nedeni olmuştur. Ulaşımın sağlandığı feribot tatil yöresinde en önemli ihtiyaçlar olarak ilk sırada bulunabilir. Seferlerin yapılması bu yerlerde bir de hava şartlarına bağlı bir durumdur.

False