GeriSeyahat Berlin'de ucuz alışveriş nasıl yapılır?
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Berlin'de ucuz alışveriş nasıl yapılır?

Berlin'de ucuz alışveriş nasıl yapılır?

Sanat ve tasarımın bir araya geldiği şehirlerden Berlin alışverişte de çok fazla alternatif vadediyor. İşte Berlin'de ucuz alışverişin sırları...

Son yılların en hip ve trend şehirlerinden olan Berlin, sanat ve tasarımın yanında moda mağazaları ve ikinci el vintage butikleriyle de adından söz ettiriyor. Tam bir alışveriş cenneti olan kent, aradığınız her türlü eşyayı bulabileceğiniz bir yer. Orijinal dekorasyonuyla özgün pek çok butik Berlin'de sizleri bekliyor. Lüks alışveriş olanaklarının yanında uygun fiyatlı butikler ve vintage mağazaları da şehirde oldukça gözde. İşte Berlin'deki ucuz alışveriş noktaları:

1. Hamana

Almanya içerisinde en çok şubeye sahip olan bu ikinci el mağazada her şey olabildiğince ucuz. Şapkadan ayakkabıya, takıdan elbiseye, gömleğe ve jeane kadar oldukça geniş bir ürün seçkisi ile karşılaşabileceğiniz mağazada en az 2 saatinizi harcayabilirsiniz. Oldukça fazla ürün olan mağazada sadece aradığınız kategorilere yönelmek daha akıllıca. Fiyatlarıyla ziyaretçilerini memnun eden Hamana Berlin'de pek çok semtte var.

Berlinde ucuz alışveriş nasıl yapılır

2. Colours

Berlin'in en büyük vintage ve ikinci el ürün mağazası olan Colours, 60'lardan 90'lara kadar uzanan geniş bir vintage koleksiyona sahip. Kadın ve erkek giyimden, ayakkabı, bot ve aksesuara kadar pek çok ürün bulabileceğiniz mağazada ayrıca şapka ve eşarp ürünleri de size nostalji yaşatacak cinsten.

Berlinde ucuz alışveriş nasıl yapılır

3. Crusz

Berlin'de sokak modası ve tasarım ürünler ağırlıkta olsa da ikinci el ve uygun fiyatlı gece elbisesi satan mağazalar da mevcut. Bunlardan biri olan Crusz payetli elbiselerden, taşlı ve işlemeli olmak üzere pek çok uzun ve kısa gece elbisesi bulabileceğiniz bir yer. Mağazada ayrıca şık büstiyer ve pantolonlar bulmak da mümkün.

Berlinde ucuz alışveriş nasıl yapılır

4. Calypso Vintage Shoes

1930'lardan günümüze kadar olan ikinci el ayakkabı modelleri bulabileceğiniz mağazada sandaletten bota, stilettodan spor ayakkabıya kadar pek çok ikonik ürüne rastlayabilirsiniz. Ayakkabı aşıklarının mağazada kendilerini kaybedeceği aşikar. Fiyatların oldukça uygun olduğu mağazada tarz sahibi vintage ayakkabılar sizleri bekliyor.

Berlinde ucuz alışveriş nasıl yapılır

5. Calypt

İkinci el giyim ve aksesuar ürünleri satın alabileceğiniz Calypt, uygun fiyatlı ürün seçkisi ile ziyaretçilerine nostaljik bir alışveriş deneyimi sunuyor. Vintage spor giyim ürünlerinden topuklu ayakkabılara, çantalardan jeanlere kadar birçok farklı ürüne buradan ulaşabilirsiniz.

Berlinde ucuz alışveriş nasıl yapılır

False