GeriSeyahat Ayça Varlıer’in seyir defteri
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Ayça Varlıer’in seyir defteri

Ayça Varlıer’in seyir defteri

Oyuncu Ayça Varlıer, seyahatte hayatı farklı açılardan görebildiğini ve kendini özgür hissettiğini söylüyor. Geçen yaz Malezya’ya belgesel çekmeye gitti. Tiyatro turneleriyle de Türkiye’yi geziyor. Yakında İtalya ve Hollanda’ya gitmek istiyor. İşte favori mekânları.

BAR

Babylon
Yurtdışından ve yurtiçinden alternatif müzik grupları sahne alıyor. Bu nedenle tercih ediyorum. Mimarisini, teknik donanımını da beğeniyorum. (www.babylon.
com.tr)

RESTORANLAR

Orfoz Restaurant-Bodrum
Muhteşem bir deniz ürünleri lokantası. Kendilerine has mezeleri ve lezzeti unutulmayacak yemekleri var. (www.orfoz.net)

Mezze-Eskişehir
Sipariş vermiyorsunuz, masanıza sürekli olarak kendilerine özgü mezelerini ve balık ürünlerini getiriyorlar. Teslimiyet güzel bir his bu lokantada. (Tel: 0222 230 30 09)

OTELLER

Sipadan Water Village Resort-Borneo, Malezya
Mabul Adası’nda denizin içinde palmiye ağaçlarıyla kaplanmış bungalow tarzı evlerden oluşan bir tatil mekânı burası. Muhteşem deniziyle cennet gibi bir yer. Dalış yapmak isteyenler için de harika bir alternatif. (www.swvresort.com)

Hillside Beach Club-Fethiye
“Plajını çok beğeniyorum. Denize girmek için iyi bir alternatif. Ayrıca havuzu, barı, restoranı, SPA’sıyla size konforlu bir tatil yapma imkânı sağlıyor.” Otel, nisanda açılacak. (www.hillsidebeachclub.com)

Güllü Konakları-Şirince
“Dekorasyonu sıcacık, yemekleri ve sunumu harika. Köy ortamında olması da beni çok mutlu ediyor.” Oda fiyatları kahvaltı dahil 300 TL’den başlıyor. (www.gullukonak.com)

False