Sevginin değiştirici gücü

İçinizdeki sevgi enerjisini serbest bırakmanın anlamını çözmenin zamanı geldi. Şimdi, öğrenme zamanı... Şimdi kendimizi tanıma, öğrenme ve sahip olduğumuz potansiyellerin farkına varma zamanı. İşte bunların başında sevme yeteneği geliyor.

Aslında bütün insanların içinde sevgi enerjisi saklı. Bazıları bunu serbest bırakabiliyor, bazıları ise tutuyor.

Bazıları öylesine kalın kabukların altında saklıyor ki, içlerindeki sevginin farkına bile varmıyorlar. İnsanlar onların sevgisiz olduğunu sanıyor. Belki kendileri bile öyle olduğunu düşünüyor. Tabii bu tatsız bir durum. Yani farkında olanlar için öyle.

Bir de hiçbir şeyin farkında olmayanlar var. Onlar kendi hallerinden memnun yaşayıp gidiyorlar. Sadece çevrelerindeki insanların neden öyle davrandığını (uzak ve tedbirli) anlayamıyorlar. Ama bunu pek de önemsedikleri söylenemez. Dedik ya, onlar hallerinden memnunlar. Memnun olmasalar bile nedenini anlayabilecek durumda değiller. Şimdi konumuz durumunun farkında olmayanlar değil. Bunu başka bir zamana bırakıp kendilerinin farkına varmaya başlayanlardan söz edelim.

Geçenlerde bir dost meclisinde sohbet ederken dostlardan birinin yanında gelen arkadaşı kendi hikayesini anlattı. Haksızlığa uğradığını düşündüğü bir olay yaşamış. Düşündüğü diyorum çünkü olayı yaşarken haksızlık olarak düşünüyormuş ve çok kızdığı için başka bir şey görecek ve anlayacak halde değilmiş. Çok kızmış, çünkü haksızlık yapan kişi onun çok sevdiği bir dostuymuş ve hiç beklemiyormuş. Aradan zaman geçmiş ve bir ortak arkadaşıyla konuşurken kızdığı ve küstüğü kişiyle bir zamanlar yaşadıkları olayları hatırlamış ve birden içinde derin bir sevgi uyanmış.

İçinde uyanan sevgi öylesine güçlüymüş ki, bütün kızgınlığını unutup hemen küstüğü arkadaşını aramış. Sonra buluşmuşlar ve konuşmuşlar. Böylece haksızlığın içyüzü ortaya çıkmış. Çıkmış ama her ikisi de büyük bir pişmanlık duygusu içine girmiş. Sonra sevginin gücü bu duyguyu da dağıtmış. Hálá dostluklarının devam ettiğini anlatırken gözlerinin içi parlıyordu. Çünkü bu olay sayesinde bütün düşüncelerinin değiştiğini, olaylara artık başka bir gözle bakmayı öğrendiğini anlattı.

İşte böyle... Sevginin gücünü fark ettiğinizde yaşantınızı ve kendinizi istediğiniz yönde değiştirebilirsiniz.

Sürprizlere hazır olun

İlginç gelişmelerin ortaya çıkacağı bir gün. Sürprizler yaşanabilir ve bunlar isteklerin tamamen değişmesine neden olabilir. Hem aşk, hem de finans konularına yönelik farklı uygulamalar ortaya çıkacak ve son derece dikkat çekici olacak. Yabancılarla yapılacak ortak çalışmalar, farklı boyutlar kazanabilir. İlaçlar ve kimyasal maddelerle ilgili konuların gündeme geleceğini işaret eden gökyüzünün konumu, zehirli maddelerle ilgili uygulanan sistemde önemli değişikliklerin yapılması için zorlayabilir.
Yazarın Tüm Yazıları