Sevgilisine şirket açtı

Mesut Yılmaz’ın yeğeni Siret Derman, bir yıldır manken Nur Gümüşdoğrayan ile birlikte.

Haberin Devamı

İkili, bir süredir aynı evi paylaşıyor. Gümüşdoğrayan, sevgilisinin ilk evliliğinden olan kızı Mina ile de çok iyi anlaşıyor. Sevgililere geçtiğimiz gün Bebek’te rastladım. Yanlarına Mina’yı da almış, geziyorlardı. Bu arada duyduğuma göre Siret Bey, geçtiğimiz ay bir kiralık araba şirketi kurmuş, işin başına da sevgilisini geçirmiş. Nur Hanım, Turkuaz adlı şirketin bütün işleriyle ilgileniyor, tüm gününü Fulya’daki ofisinde geçiriyormuş.

Pardösüsü dikkat çekti

TÜSıAD’ın eski başkanı Ömer Sabancı’nın eşi Arzu Sabancı, geçtiğimiz ekim ayında ıtalyan giyim markası Pinko’yu moda tutkunlarıyla buluşturmuştu. Pinko’nun ilk mağazasını Nişantaşı’nda açan Sabancı, ikinci mağazayı da geçtiğimiz gün ıstinye Park’ta hizmete soktu. Mağazanın ilk ziyaretçileri arasında Banu Çarmıklı da vardı. Çarmıklı, mağazaya girer girmez şık pardösüsü ile diğer hanımların dikkatini çekti.

Haberin Devamı

Pilates zamanı

Pilates yapmak istiyorsanız, size Body Arts Pilates Studio’yu (BAPS) önerebilirim. Taha-Serra Erpulat tarafından üç yıl önce Bebek’te açılan, iki yıl önce de Bağdat Caddesi’nde diğer şubesini hizmete sokan pilates merkezi, kişiye özel hazırlanmış programların yanında, ikili ve üçlü gruplara da dersler veriyor. BAPS’ta ayrıca Türkiye’deki pilates eğitmenlerine uluslararası Balanced Body University (BBU) sertifika programıyla eğitim, pilates merkezi açmak isteyenlere de danışmanlık hizmeti veriliyor.

Güneş keyfi

Melda Kosif, önceki gün havanın güneşli olmasını fırsat bilip altı aylık kızı Melina’yı dışarıya çıkardı. Yasemin-Jefi Kamhi çifti de gün boyunca kızları ve torunlarına eşlik etti. Oğlu Sinan sayesinde dede olmanın heyecanını yaşayan Süleyman Kosif de bir süre sonra gruba dahil oldu. Melda Hanım, güneşin kızının gelişimine iyi geleceğini söyleyerek minik Melina’yı uzun süre Bebek sahilinde dolaştırdı.

Otyam çifti Çırağan’da

Ressam Fikret Otyam ve eşi Filiz Otyam, iki yıllık aradan sonra Toprak Sanat Galerisi’nin de işbirliğiyle yeni eserlerini Çırağan Sarayı’nda ıstanbullu sanatseverlerin karşısına çıkarıyor. “Fikret Otyam Boyalarla 65 Yıl” ve “Filiz Otyam Dokumada 30 Yıl” adlı sergiler, 13 Nisan’da Çırağan Palace Kempinski Sanat Galerisi’nde açılacak. Açılış, saat 19.30’da ünlü şair Ataol Behramoğlu ve Haluk Çetin’in “şiir ve Müzik” adlı gitar ve şiir dinletisiyle yapılacak.

Haberin Devamı

Kızlara destek

Nişantaşı’ndaki City’s alışveriş merkezinin sinema kompleksi Citylife Sinemaları’nın birinci açılış yıldönümü, önceki akşam sanat ve cemiyet hayatının ünlü isimlerinin katıldığı bir davetle kutlandı. Nilgün-Varol Dereli çifti de City’s’in basın ve halkla ilişkiler işlerini üstlenen firmanın sahibi olan kızları Zeynep ve Nazlı’yı bu özel gecede yalnız bırakmamıştı. Davet, fotoğraf sanatçısı Muammer Yanmaz’ın “40 Kadın Oyuncu” adlı sergisiyle renklendi.

Yazarın Tüm Yazıları