Plansızlık sorun yaratabilir

Kaynaklarınızı, sahip olduğunuz şeyleri ve belli özelliklerinizi en iyi şekilde kullanabilir ve bir plan (hangi bölüm, hangi yol, hangi ev, hangi iş, araba vb) dahilinde ilerleyebilirsiniz.

Haberin Devamı

Bu planlama konusunda hazırlık yapmamanız ise, bazı alanlarda veya konularda işlerin istediğiniz gibi gitmemesine neden olabilir.
Hepinize keyifli günler.

Günlük Burç Yorumları

Koç
Çevrenizdeki kişiler bugün sizi takip etmek istemeyebilirler veya fikirlerinizi tasdik etmeyebilirler. Ancak, tasdiklenmenin veya reddedilmenin üzerinde çok fazla durmayacağınız bir gündesiniz zaten.

Boğa
Kendiniz için nelerin işe yarayacağını bildiğiniz sürece iyi niyetli tavsiyeleri dikkatle dinlemenizde fayda var.

İkizler
Bugünün atmosferinde sabrınız ve anlayışınız takdir edilmenizi sağlayabilir. Hemen belli cevaplar almayı beklememenizde fayda var.

Yengeç
Çevrenizdeki kişileri yaptıkları işler veya geleceğe dair projeksiyonları konusunda uyarmak isteyebilirsiniz. Yaptıkları şeyler ne kadar mantıktan uzak olsa da uyarıdan kaçınmanızda fayda var.

Aslan
Bazı konuların gerçekliğini onaylayacak kişilere ihtiyaç olabilir, ama bu durum çok fazla zaman ve sabır gerektiriyor sanırım. Siz, zarafetinizi koruyarak olayların gidişine göre davranmalısınız.

Başak
Çevrenizdeki kişileri bazı şeyleri farklı yapması konusunda ikna etme çabanız karşılıksız kalabilir. Ne kadar zarif olursanız olun, inatçı veya sabit fikirli kişiler alıştıkları yoldan gidebilirler.

Terazi
Belli bir konuya kendini adamış bazı kişiler olsa bile, siz elinizden gelenin en iyisini ortaya koyarak kendi planlarınızı yapıp hızla ilerlemelisiniz.

Akrep
Çevrenizdeki kişilerin, istek ve ihtiyaçlarınıza kayıtsız kalabileceği ve çıkarları doğrultusunda hareket edebileceği bir gün. Dolayısıyla, kendi çıkarlarınızı korumak size bağlı.

Yay
Sabırlı ve dayanıklı olunması gereken bir gün olabilir. Gizemli, anlaşılmaz, şüpheli, dengesiz veya gerçekçilikten uzak olaylar yaşanma olasılığı yüksek o tuhaf günlerden birindeyiz.

Oğlak
Kendi yorumlarımızı veya gerçekleri kendinize saklamanızda fayda var. Genel zamanların aksine, hiçbir gerçek dost doğruyu işitmek istemiyor olabilir.

Kova
Baskı yaratan konuları konuşmanın zamanı gelmemiş olabilir. Bugünlerde bu durumu dile getirme çabanız, tuhaf bir konu üzerinde anlamsız tartışmalar yaşanmasına neden olabilir.

Balık
Önümüzdeki birkaç gün için zor konuların hızlı şekilde geçilmesi için olumlu zeminler ve fırsatlar oluşabilir.

Yazarın Tüm Yazıları