Paris’te nikah Leros’ta düğün

CNN Türk’te yayınlanan “beşN birK” programını hazırlayıp sunan gazeteci Cüneyt Özdemir, 5 Şubat’ta Türker İnanoğlu-Gülşen Bubikoğlu çiftinin kızları Zeynep İnanoğlu ile evlenmişti.

Haberin Devamı

Paris’te yakınlarının katıldığı mütevazı bir nikah töreni ile evlendikten sonra Karayipler’de balayı yapan çift, şimdi de Güney Ege Denizi’ndeki Yunan Adası Leros’ta düğün yapacak. Davete, çiftin ailesinin yanı sıra yakın arkadaşları katılacak. Davetliler, Bodrum Marina’dan teknelerle Leros Adası’na ulaştırılacak.

Biririnci yaş kutlaması

TAV tarafından işletilen havalimanlarında, yolculara havalimanı girişinden itibaren, hızlı işlem ve ayrıcalıkları sağlayan, seyahate ilişkin detayları tek bir kart altında birleştirerek avantajlar sunan TAV Passport Kart’ın 1. yıl daveti Nişantaşı Park Şamdan’da yapıldı. TAV İşletme Hizmetleri Genel Müdürü Eda Bildiricioğlu ve TAV Marka Müdürü Sermet Severöz’ün ev sahipliği yaptığı özel geceye iş ve sanat dünyasından birçok ünlü katıldı.

Haberin Devamı

Romantik sevgililer

Çiğdem Kayalı, Fatih Ergüç’le flört etmeye başlamış ancak Ergüç’ün, ünlü reklamcı Ünver Oral’ın eski eşi, 62 yaşındaki Figen Erman’la da birlikte olduğu ortaya çıkınca, iki kadın karşı karşıya gelmişti. Çiğdem Kayalı’nın ailesi ve çocuklarının onay vermediği bu ilişkisi, her şeye rağmen tam gaz devam ediyor. Sevgilileri geçtiğimiz günlerde SuAda’daki İtalyan restoranı Mezzaluna’da gördüm. Romantik çift, Ayhan Sicimoğlu’nun müzikleri eşliğinde güneşin batışını izliyordu.

Yaz aşkı mı

Demet Akalın ile ayrıldıktan sonra geçen yıl Mina Somer ile evliliğin eşiğinden dönen Emma Reklam’ın genç patronu Emir Tamer, Vedat Alaton’un birkaç yıl önce boşandığı eşi Nilüfer Zapçı ile flört etmeye başlamıştı. Sevgililer birbirlerini daha yakından tanımak için baş başa tatile çıktı. İkili, Hilton Türkbükü’nde tatil yapıyor.

Sporun faydaları

Osman Merzeci ile boşandıktan sonra iş ve spor hayatı ile adından söz ettiren Serra Tokar, yazın gelmesiyle soluğu Bodrum’da aldı. Arkadaşları ile Türkbükü’nde tatil yapan Tokar, yıllar sonra ilk kez bikiniyle görüntülendi. Golfe olan ilgisi bilinen Tokar’ın fit vücudu dikkat çekti.

AJANDA

Sortie’de 90’lar partisi

Yarın akşam Sortie’de 90’lar Partisi var. 90’lı yılların ünlü grupları Real 2 Real Feat, The Mad Stuntman ile Snap Feat The Austin o gece konuklara nostalji yaşatacak. Sortie’deki geceye giriş ücreti 50 TL.

Haberin Devamı

GECE KUŞU

Sürprizlerle dolu salı geceleri

Martini ve eğlence fenomeni D’autre Events, temmuz ayı boyunca salı geceleri parti düzenleyecek. Partilerin ilki bu akşam Park Hyatt Istanbul-Maçka Palas’ta yapılacak. ‘Lucky Tuesday Nights’ partisinde, Amerikalı Danna Leese, DJ Tekin ve perküsyonist Djenk performans sergileyecek.

Yazarın Tüm Yazıları