Özge’yi takip etmiyorum

1,5 yıllık ilişkileri geçen ay sona eren Özge Ulusoy ile Hacı Sabancı, ayrıldıktan sonra ilk kez Karaköy Bej’de verilen partide karşılaştı.

Haberin Devamı

Özge Ulusoy, yaklaşık üç metre ileride bulunan Hacı Sabancı ile göz göze gelmemek için büyük çaba sarf etti. Mekandan ilk olarak ayrılan Hacı Sabancı, gazetecilerin sorularını yanıtlamadı. Sabancı’nın mekandan ayrılmasının ardından uzun süre telefonla görüşen Ulusoy, gazetecilerin “Telefonda Hacı Bey’le mi görüştünüz?” sorusunu yanıtsız bıraktı. Olayın aslını öğrenmek için Hacı Sabancı ile telefonda görüştüm. Genç işadamı, Ulusoy’u takip ettiği iddiaları için, “Öyle bir adam değilim. Tesadüf eseri karşılaştık. Telefonda da görüştüğü ben değildim” dedi.

Dünya Böbrek Günü kutlandı

Türk Böbrek Vakfı Başkanı Timur Erk, Dünya Böbrek Günü’nü Yeşilköy Develi Restaurant’ta kutladı. Fenerbahçe’li ünlü futbolcu Mehmet Topal’ın eşi Selda Topal’ın hem sunuculuğunu hem de koordinatörlüğünü yaptığı gecenin ana konusu “Organ Bağışına Çağrı”ydı. İş ve sanat dünyasından ünlü isimlerle böbrek hastalarının bir araya geldiği yemekte, modacı Cemil İpekçi’ye yaptığı bağışlardan dolayı gecede onur ödülü verildi.

Haberin Devamı

Eğitim için tasarladılar
Düzenlediği sosyal sorumluluk projeleri ile adından söz ettiren Berrin Yoleri, 20’nci yılını kutlayan Seranit Yapı Grubu ile ‘Geleceğin Mimarları’ adlı özel bir projeye imza attı.
Gençlerin eğitimine destek olmak amacıyla hayata geçen “Geleceğin Mimarları” projesi, altısı mimar 12 ünlü ismi bir araya getirdi. Bettina Hakko, Derin Mermerci, Murat Tabanlıoğlu, Aliye Simavi, Emre Toner ve Ruken Mızraklı gibi iş dünyasının ünlü isimleri aralarında Melkan Tabanlıoğlu, Mustafa Toner, Gökhan Avcıoğlu, Eren Yorulmazer, Hakan Ezer ve Dara Kırmızıtoprak’ın olduğu altı ünlü mimara partnerlik yaparak birlikte farklı tasarımlara imza attı. Seranit ve Serra ürünleriyle hazırlanan tasarımlar, Seranit Yapı Grubu’nun 20’nci yılı kutlaması kapsamında, bugün Esma Sultan’da sergilenecek.

Gül Balosu’na Lagerfeld imzası
Türk iş dünyasının ünlü isimleri geçtiğimiz yıllarda Gül Balosu ve Kızıl Haç Balosu'nda ön masalarda yer alıp Avrupa sosyetesi ile tanışmıştı. Monaco Prensi 2. Albert ve Hannover Prensesi Caroline'le tanışan Türkler, Monaco'nun en büyük şirketi Monte Carlo La Societe des Bains de Mer'in (SBM) 150'inci kuruluş yıldönümü onuruna, 23 Mart'ta düzenlenecek 60. Monte Carlo Gül Balosu için de şimdiden yerlerini ayırttı. Prens Albert'in şirketi SBM'nin Türkiye ve Ortadoğu temsilcisi Hülya Biren, Avrupa jet-set'inin katılacağı Gül Balosu'nda misafirleri, 1900'lü yılların Casino Meydanı dekoru ve ünlü maestro Louis Frosio yönetimindeki orkestranın karşılayacağını söyledi.

Haberin Devamı

Kapanış partisi
12-16 Mart’ta Antrepo 3’te gerçekleşen İstanbul Moda Haftası, ‘Best of Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul’ defilesiyle sona erdi. American Express sponsorluğunda gerçekleşen ve tüm tasarımcıların en iyi ürünlerinin sergilendiği karma defile, beğeni topladı. İş, sanat ve moda dünyasından ünlü isimlerin katıldığı kapanış defilesi DJ Murat Uncuoğlu’nun müzik performansı eşliğindeki partiyle sona erdi.


 

Yazarın Tüm Yazıları