Öpmeye doyamıyor

Murat Aşık ile sevgilisi Tuğba Özerk, yeni yılı Etiler Şamdan’da karşıladı.

İlerleyen saatlerde onlara Murat’ın anne-babası Hülya-Metin Aşık çifti de katıldı. İçeride hep birlikte eğlenildikten sonra, gecenin sonunda sevgililer kapıda göründü. İşte tam o sırada Özerk, Murat Aşık’ın yanağına bir öpücük konduruverdi. Ama bununla kalmadı, öpücükler birbirini takip etti. Sevgilerini herkese göstermek isteyen çiftin ilişkileri epey ciddi gibi... Metin Aşık’ın Tuğba’yı gelinleri olarak gördüğünü söylemesi de ciddiyetin kanıtı bir bakıma... Öte yandan Bodrum’da yapımı devam eden 400 yataklı otelin yönetimini tümüyle oğluna bırakacak olan Metin Bey cephesinden de bir haber verelim; artık emekliye ayrılma zamanının geldiğini söyleyen Aşık, eşiyle birlikte dünya turuna çıkmayı planlıyormuş.

Elektro gece

12 Ocak gecesi Beyoğlu’nun en eski barlarından biri olan Roxy’de Client sahne alıyor. Depeche Mode’un klavyecisi Andy Fletcher’ın keşfi olan, geleneksel şarkı yazarlığıyla analog sesleri gelişmiş dijital teknikleri ile birleştiren müzikleriyle tanınan Client, vasat poptan, yüzeysel dans müziklerinden ve yaşlı rock’tan sıkılan müzikseverleri Roxy’de retro elektro’yla buluşturacak. Client sahnede izci kızlar şovuyla izleyenlerle buluşacak. Biletler kapıda 25 YTL...

Beyazperdeden sahneye

Sinema tarihinin unutulmaz filmleri ve bu filmlerin hafızalardan silinmeyen müzikleri... ‘Kahveci Güzeli’nden ‘Bahçevan’a, ‘Arkadaş’tan ‘Mavi Boncuk’a, ‘Love Story’den ‘God Father’a... Son üç yılda konserleri ve ‘Anadolu Aryaları’ adlı müzikal gösterisi ile haklı bir ün kazanan Ferhat Göçer, şimdi de sinemayı müzikleriyle sahneye taşıyor, perdeye yansıyan görüntülerle anılarımızı tazeliyor. ‘Beyazperde Ezgileri’ adını taşıyan bu konserde Göçer, kendi orkestrası eşliğinde sinema tarihinin ünlü filmlerinin şarkılarını seslendirecek. 17 Ocak akşamı Beşiktaş Kültür Merkezi sahnesinde saat 21:00’de başlayacak gösterinin bilet fiyatları, tam 30 YTL, öğrenci 25 YTL...

Dağda sezon açıldı

Geçtiğimiz hafta Uludağ ‘Kışa Merhaba Partisi’ne ev sahipliği yaptı. Kirazlı Yayla bölgesinde bulunan Doğa Club-Kirazlıyayla Oteli, bu organizasyonla kayak sezonunu açmış oldu. Kayakçıların meşaleli gösterisi, kamp ateşi ve müzik, sahlep ikramı ve devamında Güven Baran konseri ile eğlence devam etti. Mangal partisi, karda canlı langırt ve kızak yarışmasının da yapıldığı partiye katılanlar arasında Tuğba Altıntop, Elif Ece Uzun, İpek Tanrıyar, Asya Öztürk ve Sevda Demircan da vardı.

En çok annesinin böreklerini özledi

Yasemin Kozanoğlu, uzun aradan sonra Argento mayolarının katalog çekimi için kamera karşısına geçti. Yaşam tarzı ve aşkları ile magazin gündeminden düşmek bilmeyen Kozanoğlu, beş yıl önce Zeki Triko’nun çekimlerinde görev alan ilk Türk manken olarak poz vermişti. Tekirova Rixos Otel’de üç gün süren çekimlerde Yasemin Kozanoğlu, Serkan Şedele’nin objektifinin karşısındaydı... Kozanoğlu, çekimler biter bitmez İstanbul’a döndü. Annesi Ahu Tuğbay’ın yaptığı börekleri çok özlediğini belirten Kozanoğlu, annesinden bir tepsi börek yapmasını isteyip doya doya yemiş.

Buruk başlangıç

Dünyaca ünlü oyuncu Angelina Jolie’ye benzerliği yüzünden arkadaşlarının ‘Lara Croft’ adını taktıkları Lara Kamhi, yılbaşını anne babasıyla Park Şamdan’da geçirmişti. Şarkı söylemek ve dans etmek konusunda epey başarılı olan genç kızın neşesi yine yerindeydi o gece... Ancak zaman zaman eline telefonunu alıp bir kenara çekildi. Çünkü tek sıkıntısı yeni yıla sevgilisi Yiğithan Ceylan’sız girmesiydi. Bu yüzden sık sık onunla mesajlaşarak o geceki zorunlu ayrılığı unutmaya çalıştı.

Büyüksün baba

Yılbaşı gecesi Park Orman’da sahneye çıkan MFÖ, her zamanki gibi performansıyla izleyenleri kendisine hayran bıraktı. Mazhar Alanson, yeni yıla kendileriyle birlikte girenleri coşturdu. Dakikalarca grubu alkışlayan kalabalık içinden bazılarının Alanson’a ‘Büyüksün baba’ diye tezahürat yaptıkları da dikkatlerden kaçmadı.

Kardeşiyle geziyor

Sosyetenin en güzel genç kızlarından biri olarak anılan Melissa Eliyeşil, yılbaşını geçirmek üzere eğitimini sürdürdüğü New York’tan İstanbul’a gelmişti. Buradan ailesiyle beraber İsviçre’nin dünyaca ünlü kayak merkezi Courchavel’e giden Eliyeşil, geçtiğimiz hafta yine İstanbul’a döndü. Burada olduğu günlerde kardeşi Emir’le İstanbul gecelerinin tadını çıkaran genç kız, ardından eğitimine devam etmek üzere Amerika yolunu tuttu.

Konsolos mutfağa girdi

İtalyan Konsolos Luciano Pezzotti ile sevgilisi Elisabetta Muscolo, geçtiğimiz hafta Gül Ergi ve hayat arkadaşı Yücel Mergen’le birlikte Maçka’daki bir İtalyan restoranına gitti. İtalyan yemeklerine düşkünlüğüyle tanınan Gül Ergi’ye mutfağa girip kendi elleriyle özel bir spesiyalite hazırlayan Pezzotti, sevgilisi Muscolo içinse deniz mahsullü spagetti yaptı.
Yazarın Tüm Yazıları