Onur'a karşı

G.SARAY ile Trabzonspor arasındaki maçlar her zaman ilginç, farklı ve heyecanlı olur ama birde Lider’in yenilmesi karşılaşmayı daha önemli hale getirdi.

Haberin Devamı

Fakat maçın üzerine yüklenen misyon paralel başlamadı. Sakin ama agresif olmaya açık bir oyun başlangıcı, özellikle Colman’ın kaçırdığı net pozisyondan sonra değişti. Galatasaray o dakikaya kadar rölanti ayarda giden, pozisyona giremeyen ve dahası Trabzonspor’a çok rahat oynama şansı veren bir anlayış içerisindeydi. Colman’ın golü yapamamış olması bir şanstı çünkü sonrası toparlaması zor gözüken bir durumu gösteriyordu.
Selçuk dün kendini daha öne atıp hem pozisyona girdi, hem de Sneijder’i tek hedef olmaktan çıkardı. Böylece, Galatasaray’da, Sneijder da daha iyi ve farklı oynamaya başladı.

MUHTEŞEM KALECİLER

MAÇTA kaleciler için ayrı bir paragraf açmak lazım. Her ikisi de çok kaliteli ve maç kazandıracak kadar iyi olan Muslera ve Onur maçın kaderine direkt etki ettiler. Taraftarlar maça yetenekli oyuncuları seyretmek için gider. Kimse maça kaleci seyretmek için gitmez ama böyle iki tane kaliteli ve çıkmaz denileni çıkaracak kadar yetenekli kaleci için maç seyredilir. Muslera maç kazandırdı ama Onur takımını ayakta ve oyunda tutan isimdi. Galatasaray maçı Onur’un muhteşem performansına rağmen kazandı.

KAZANIRKEN

Haberin Devamı

1-Muslera kurtarışı ile maçı çeviren hatta kazandıran adam oldu.
2-Selçuk oyun aklı ile G.Saray’ın çehresini değiştiren adam oldu.
3-Burak isteği, takipçiliği ve golcülüğü ile Trabzon’u bitiren adam oldu.
4-Yekta formayı hak ettiğini bir kez daha gösterdiği oyunu ile kazanan oldu.
5-Drogba tecrübesi ve kuvvetini harmanlayarak takımını önde tutan adam oldu.
6-Sneijder gol ziyafeti çekecek iken Onur tarafından durdurulan adam oldu.

MAÇIN İYİSİ

Yok böyle kaleciler. İnanılmaz iyi oynadı hem Muslera hem de Onur.

MAÇIN KÖTÜSÜ

Trabzon’un kaderi ile oynayan Henrique.

HAKEM: Rahatım imajı vermeye çalıştı ama vasattı.

Yazarın Tüm Yazıları