Nişantaşı’nda inşaat savaşları

Avukat Okan Fenercioğlu’nun eşi Nuray Fenercioğlu, Teşvikiye’de Car’t adında bir mağaza açmıştı.

Haberin Devamı

Mağazanın bulunduğu binayı, Keten İnşaat satın almış. Nuray Fenercioğlu, daire sahiplerini tahliye eden firmayla anlaşamadığı için mahkemelik olmuş. İddiaya göre Keten İnşaat, Fenercioğlu’nun binayı terk etmesi için su vanalarını açarak mağazaya zarar vermiş...

Yeni oyuncağı

Beyazıt Öztürk, İlhan Sabancı gibi birçok ünlüye özel motosikletler tasarlayan Tarhan Telli’nin sahibi olduğu TT Custom Choppers, son olarak Kenan Doğulu için motor üretmiş. Doğulu, antrenman turları yaptığı motorunu İstanbul caddelerine çıkarmak için sabırsızlanıyormuş.

Mutluluklar

Hürriyet Gazetesi Reklam Grubu çalışanlarından Aylin Akar, Uğur Ertuğ ile nikâh masasına oturdu. Düğün töreni, geçtiğimiz gün Maltepe Meer Otel’de düzenlendi.

Başkanın tılsımı

Galatasaray’ın yeni başkanı Ünal Aysal’ın en büyük uğuru, hiç çıkarmadığı kol düğmeleriymiş. Ece Şirin’in tasarladığı Bee Goddess koleksiyonundan olan “Om sembolü” şeklindeki düğmeler, güç ve sevgi enerjisini sembolize ediyormuş.

Sarayda kutlama

Haberin Devamı

Fransız İhtilali’nin 222’nci yıldönümünün kutlandığı Fransa Ulusal Bayramı dolayısıyla Beyoğlu’ndaki Fransız Sarayı’nda bir resepsiyon verildi. Fransa’nın İstanbul Başkonsolosu Herve Magro ve eşi Maria Magro’nun ev sahipliğinde düzenlenen resepsiyona iş, sanat ve siyaset dünyasından ünlü isimlerin yanı sıra birçok ülkenin konsolosu katıldı.

Lezzetli davet

Ünlü şef Tolga Atalay’ın sahibi olduğu Frederic’s Labster&Steak Restoran’ın yazlık şubesi, geçtiğimiz günlerde Kuruçeşme SuAda Club’da hizmete girmişti. Mekândaki ilk daveti, Tolga Atalay’ın annesi işkadını Sıdıka Atalay verdi. Sıdıka Hanım’ın iş ve turizm dünyasından ünlü isimleri ağırladığı davette, ıstakoz ve değişik soslarla pişirilmiş etler misafirlerden tam not aldı.

Bu gece de bekar gezelim

Alarko Holding’in kurucularından İshak Alaton’un çocukları Leyla ve Vedat Alaton’u Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde gördüm. Natalie Cole’un 14. İstanbul Caz Festivali kapsamında verdiği konseri izliyorlardı. Her ikisinin de başından boşanmayla sonuçlanan evlilikler geçen Alaton kardeşler, mutluluğu bekar gezmekte
bulmuş gibiydiler...

Yazarın Tüm Yazıları