Nicol geldi

Dünyanın önde gelen mobilya tasarım-cılarını İstanbul’a taşıyan Nicol, Aziz Sarıyer’in Limited Edition ‘Container’ sergisi ile açıldı.

Kuruçeşme’de hizmete giren Nicol’ün açılışına tasarım dünyasının ünlü isimleri katıldı. Beyonce, Cindy Crawford, Jennifer Aniston gibi dünyaca ünlü yıldızlara mobilya tasarlayan Barlas Baylar’ın mobilyaları da Nicol’ün seçkin parçaları arasında yerini alıyor.

Çifte kutlama

Caroline Koç ile Banu Yentür’ün birlikte kurduğu, lüks ev tekstil ürünleri üreten Haremlique markası, yurtdışındaki ilk şubesini kısa süre önce Lübnan’ın başkenti Beyrut’ta açmıştı. Koç ve Yentür, hem Beyrut mağazasının açılışını dostlarıyla kutlamak hem de yeni yılı keyifle karşılamak için Sıraevler’deki mağazalarında büyük bir davet verdi. Davete çok sayıda ünlü isim katıldı.

Yarının çocukları içinCapitol Alışveriş Merkezi, özel etkinliklerle dolu yılbaşı kutlamaları çerçevesinde Ebru ?allı ile hayırlı bir işbirliğine imza attı. ?allı’nın tasarladığı renkli hediye poşetleri, özel bir stantta AÇEV yararına satışa sunulacak.

Frida Kahlo Pera’da

Suna ve İnan Kıraç Vakfı Pera Müzesi, 20. yüzyıl sanatının Meksika ve dünyadaki en çarpıcı figürlerinden Frida Kahlo ve Diego Rivera’yı sanatseverlerle buluşturdu. İnan Kıraç ve İpek Kıraç’ın ev sahipliği yaptığı, Gelman Koleksiyonu’ndan Frida Kahlo ve Diego Rivera Sergisi’nin açılışına Meksika Büyükelçisi Jaime Garcia Amaral, Meksika Fahri Konsolosu Varol Ziya Dereli ve serginin küratörü Dr. Helga Prignitz-Poda da katıldı.

Hello partisi bugün

İstanbul’un yeni yaşam ve sanat merkezi Akaretler Sıraevler, yılın son büyük organizasyonuna ev sahipliği yapacak. Bu akşam Hello! dergisinin düzenleyeceği sokak partisine, “Caprice The Show”un canlı performansları ve DJ Salih Saka’nın müzikleri renk katacak.

 

 

Haberin Devamı

Yazarın Tüm Yazıları