Mektuplar

* RUMUZ: Ayşegül-AdanaSevdiğiniz kişiyle ilgili endişeleriniz haksız sayılmaz.

Fakat aranızda astrolojik açıdan uyumlu olduğunuz gözüküyor. Fakat sabırlı olmalısınız. Çünkü o bir değişim süreci içinde bulunuyor ve geriliminin en yüksek olduğu dönemde. Böyle bir zamanda ona karşı anlayışlı davranacak olursanız, ilişkiniz istediğiniz yönde gelişebilir. Aslında sözünü ettiğiniz olaylar ilişkinizin aşama yapma zamanı geldiğini gösteriyor. Beraberliğinizi ya evlilikle noktalayacak veya ayrılacaksınız.

* RUMUZ: Su perisi

Sizin farklı bir Oğlak olduğunuzu söylemeliyim. Ay, Uranüs ve Venüs kavuşum konumundayken doğmuşsunuz. Bu durum sizin farklı duygulara sahip biri olmanıza neden olduğu gibi aniden başlayan ve biten aşklar yaşamanıza da neden oluyor. Son derece yaratıcı ve özgür duygularınız yüzünden çevrenizin sizi anlamaması doğal. Şu sıralarda aşk potansiyeliniz uyanmış. Karşı cinsin ilgisini her zaman olduğundan daha fazla hissetmenizin nedeni bu. Mart’ın sonlarına doğru aşık olacağınız kişiyle karşılaşabilir ve hatta bu kişiyle aniden evlenebilirsiniz. Sözünü etmiş olduğunuz olaylar sizin korkularınızdan kaynaklanıyor. Ancak bu sene korkularınızdan uzaklaşacak ve isteklerinizi gerçekleştirebilecek duruma geleceksiniz. Yükselen burcunuz Yengeç.

* RUMUZ: Terazi-Başak

Terazi ile Başak burcu arasındaki ilişki oldukça ilginç. Özellikle Başak Kadını ile bir Terazi erkeğinin ilişkisi, Başak kadını isterse evliliğe dönüşebilir. Tabii bu evlilik Terazi’nin özgürlüğü kısıtlanmadığı sürece devam edecektir. Astrolojik açıdan sizin aranızda kuvvetli bir çekim olduğu gözüküyor. Fakat ona karşı biraz daha ilgili davranmalı ve duygularınızı belli etmek için gayret göstermelisiniz. Onun doğum haritasında Venüs-Satürn arasındaki sert etkileşim duygularını ortaya koymasının kolay olmadığını gösteriyor. Bu nedenle sizin davranışlarınız onun için çok önemli. Hem size güvenmesini sağlamak için gayret göstermeli, hem de duygularınızı ona anlatmalısınız. Böylece ilişkinin istediğiniz yönde gelişmesini sağlayabilirsiniz.

Yeni atılımlar

Meydana gelen olaylar gelişmelerin yönünün değiştirebilir. Fikirlerin değişeceğini işaret eden gökyüzünün konumu ilginç çözümlerin üretileceğini ve girişimlerin başarılı olacağını gösteriyor. Büyük organizasyonların tasarlanması, uluslararası ilişkilere yönelik farklı bir iletişim ağı oluşturmak ve yeni atılımlarda bulunmak mümkün. Hem aşk, hem de parasal açıdan beklenen gelişmeler oluşmaya başlıyor. Endişelerden uzaklaşmak, korkulan durumun fırsata dönüşmesini sağlayacak.
Yazarın Tüm Yazıları