Mektuplar

RUMUZ: Mert-DENİZLİ Yükselen burcunuz Yay.

Ve burada bulunan Neptün, Venüs ile yumuşak bir etkileşim içinde bulunuyor. Ayrıca Venüs de Ay ile etkileşiyor. Ve bu durum size güçlü bir sanat yeteneği veriyor. Hayal gücünü yaratıcılığa dönüştürebilirsiniz. Fakat dikkatinizi gerçeklere yöneltecek olursanız çok başarılı olmanız ve hayallerinizi gerçekleştirmeniz mümkün. Özellikle hayal gücü gerektiren alanlarda başarılı olabilirsiniz. Üstelik Ay, Aslan burcundayken doğmuşsunuz. Satürn, Ay ile yumuşak bir açı oluşturuyor. Bu da duygularınızı disipline ediyor. Bu sene tarzınızı ve duygularınızı değiştirecek ve isteklerinizi gerçekleştirmeyi başaracaksınız. Üstelik Güneş gökyüzü tepe noktasındayken doğmuşsunuz. Bu durum, kendinizi yükselteceğinizi işaret ediyor. Genel olarak yüksek potansiyellerle donanmış bir doğum haritası. Ancak, yeteneklerinizi açığa çıkarmayı başarabilirseniz, bu potansiyellerinizi kullanabilirsiniz. Üstelik bu sene sizin için fırsatlar yılı. Şansınızı kullanmayı başarabilirseniz, geleceğe yönelik önemli çıkışlar yapabilirsiniz. Bu yıl gireceğiniz sınavları kazanma potansiyeliniz hayli yüksek.

RUMUZ: İnci-ANTALYA

Yükselen burcunuz Aslan. Yani burcunuz ile yükselen burcunuz aynı. Güneş çok güçlü konumda ve güçlü etkiler alıyor. Sizin ciddi sağlık sorunlarınız olmaz. Çünkü, bünyeniz çok kuvvetli. Fakat geçen seneden bu yana dikkatinizi kendinize yöneltmiş ve çok fazla baskı hissetmiş olmalısınız. Bunun sonucunda bazı sağlık sorunları çıkabilir. Özellikle cilt ve saçlarınızla ilgili sorunlar olabilir. Fakat bu sene baskı duygusundan sıyrılacak ve kendinizle ilgili yapmak istediğiniz değişiklikleri gerçekleştirmeyi başaracaksınız. Çünkü şansınız yükseliyor ve iyi duygular içine giriyorsunuz. Bu ay kafanız karışık olsa bile her türlü karışıklığın üstesinden gelmeyi başaracaksınız. Çünkü doğum haritanızda Ay, Balık burcunda duruyor ve geçiş yapan Uranüs’ten etki alıyor. Son derece ilginç çözümler üretebilirsiniz ve dikkat çekici yenilikler yapabilirsiniz. Aynı zamanda aşk potansiyelin de uyanmış. Beklenmedik bir biçimde aşık olacağınız kişiyle karşılaşabilir ve ani bir aşk macerasına atılabilirsiniz. Üstelik bu macera ciddi boyutlar kazanacak ve bu sene evlenmeye karar vereceksiniz. Ay, Balık burcundayken doğmuşsunuz. Aldığı etkiler ise duyarlılığınızı arttırıyor. Hayal gücü ve sezgilerinizi Sinema-TV, mimari ve benzeri alanlarda başarı şansınız yüksek.

Duygular değişecek

Yeni başlangıçları sembolize eden Koç burcunda ilerleyen Ay, öğle saatlerinde Merkür’ü harekete geçirecek. Fikir akışının rahat olacağını ve iletişim alanında yeniliklerin yapılacağını işaret eden gökyüzünün bu konumu ekip çalışmalarının başarılı olacağını ve büyük organizasyonlar yapılabileceğini gösteriyor. Bugün Venüs, Satürn’ü tetikliyor ve duygusal baskı yaratan olayların açığa çıkabileceğini gösteriyor. Özellikle aşk, sanat ve hayal gücü gerektiren alanlarda baskı yaratan ve zorlayan durumlar meydana gelebilir ve duygular tamamen değişebilir.
Yazarın Tüm Yazıları