Mektuplar

RUMUZ: Takıntılı düşünceler"On yedi yıldan fazla süredir sıkıntılar içindeyim. 15 yaşındayken zor olaylar yaşadım.

O yıllarda içime kapandım, insanlarla iletişimimi kestim ve o günden beri de iletişim zorluğu yaşıyorum. Psikoloğa gitmeyi denedim. Fakat, gitmedim. Benim sorunum düşüncelerimle ilgili. Yazamayacağım kadar çok olumsuz düşünceler içinde mutsuz ve huzursuzum. Üstelik evli ve bir çocuğum var. Zihnimi temizleyip düşüncelerimi tamamen değiştirmeye çalışıyorum fakat, olmuyor."

İnsanın düşüncelerini değiştirebilmesi söylendiği ve yazıldığı kadar kolay bir iş değil. Üstelik sizin gibi on yıldır aynı düşünceye takılmış biri için, bu takıntıdan kurtulabilmek gerçekten zor. Fakat, imkansız değil. Bunun için gerçek bir istek ve niyet içinde bulunmak ve bu isteği sürdürecek iradeyi göstermek gerekiyor. Ancak sadece düşünerek takıntılarınızdan kurtulmak mümkün değil. Duygularınız da canlandırmanız gerekiyor. Özellikle sevmeyi öğrenmelisiniz. İçinizdeki derinlere gömülü sevgiyi uyandırmalı ve şuurunuza yükseltmelisiniz. Çevrenize sevgiyle bakmaya başladığınız zaman olumsuz düşüncelerden sıyrıldığınızı göreceksiniz. Kurtulmak istediğiniz düşünceyi kafanızdan atmak için uğraştıkça o düşünceye daha fazla takılırsınız. Halbuki kurtulmaya çalışmak yerine dikkatinizi sevdiğiniz konulara yöneltirseniz ve düşünmekten vazgeçerseniz, kendiliğinden haliniz değişir ve takıntılarınızdan uzaklaşabilirsiniz. Vakit geçirmeden sevmeyi deneyin. Şayet başaramıyorsanız ve takıntılarınız sizi rahatsız ediyorsa o zaman uzman bir hekimden yardım almalısınız. Hem de hiç vakit geçirmeden.

RUMUZ: Terazi veya Akrep

Doğum saatiniz sabaha karşı 4’mü yoksa akşamüstü 4’mü anlayamadım. Bu nedenle yükselen burcunuzu hesaplamak mümkün değil. Burcunuza gelince... Güneşin geçiş anında doğmuşsunuz. Güneş, Akrep burcuna 24 Ekim’de geçiyor. Siz ise, 23 Ekim’de doğduğunuz için kesin olarak burcunuz Terazi... Ancak, Merkür ve Venüs Akrep burcunda duruyor ve Akrep burcunun özelliklerini göstermenize neden oluyor. Ancak, yine de burcunuzun Terazi olduğunu bilin.

İlginç fırsatlar günü

Son derece ilginç kişilerin ortak çalışmalar yapabileceğini işaret eden gökyüzünün konumu büyük organizasyonların yapılabileceğini ve geleceğe yönelik farklı hayallerin ortaya çıkacağını gösteriyor. Bugün ilginç fırsatlar çıkabileceği gibi duygu ve istekler de tamamen değişebilir. İsteklerini değiştirmeyi başaranlar, olayları şans olarak değerlendirebilirler. Gecenin ilerleyen saatlerinde Mars burç değiştirecek ve Oğlak burcuna girecek. Aynı zamanda Yay burcunda ilerleyen Ay, önce Pluto sonra da Mars’ı tetikleyecek ve güçlü arzular ortaya çıkacak.
Yazarın Tüm Yazıları