Maskeler düştü

Elena Alberini ile evli olan İtalya Başkonsolosu Gianluca Alberini, ay başında maskeli baloda ağırladığı sarışın güzelle Nişantaşı’nda görüntülendi.

Haberin Devamı

Mart ayı başında İtalya’nın kanalları ve gondollarıyla ünlü kenti Venedik’te düzenlenen karnaval kapsamında Beyoğlu’ndaki Venedik Sarayı’nda da bir balo yapılmıştı. İtalya Başkonsolosu Gianluca Alberini’nin ev sahipliği yaptığı kutlamaya iş ve sanat dünyasının ünlü isimleri katılmıştı. Konukların ilginç kostüm ve maskeleriyle eğlendiği o baloya katılan sarışın bir güzel, önceki gece Nişantaşı’nda İtalya Başkonsolosu Gianluca Alberini ile görüntülendi. Elena Alberini ile evli olan Gianluca Alberini, flaşların patlamasıyla panikledi, genç kadını bırakıp farklı bir tarafa yöneldi.

Yeni yaşa çifte kutlama
Sanat danışmanı Gül Ergi, yeni yaşını Papermoon’da Belgin Aksoy, Figen Kıral, Sedef Baran ve Aslıhan Abacı’nın da aralarında olduğu dostlarıyla kutladı. Ergi için ikinci kutlama, ertesi akşam Jülide Önengüt’ün Baltalimanı’ndaki Boğaz manzaralı yalısında yapıldı.

Haberin Devamı

Ebruca
TOÇEV Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Uygun ile moda markası adL, çocuklar için ebru sanatını modayla buluşturdu. adL, Ebru Uygun’un “Kule”, “Aşk”, “Deniz”, “Girdap” ve “Nokta” eserlerini dijital baskıyla tasarımlarına aktardı. Ebru Akel, Ebru Cündübeyoğlu, Ebru Güzel, Ebru Gürsoy gibi ‘Ebru’ isimli ünlüler de tasarımları giyerek poz verdi. “Ebruca” adlı koleksiyonun satışından elde edilecek gelir, çocuklar yararına kullanılacak.

Aşıklar yine arkadaş oldu
Sinem Yıldırım’ın Musa Aytun’la aşk yaşamaya başladığını ilk kez bu köşede okumuştunuz. İlişkilerini uzun süre inkar eden sevgililer, daha sonra el ele ortaya çıkarak aşklarını ilan etmişti. “Aramızda bir şey yoktu, sen haber yaptıktan sonra arkadaşlığımız aşka dönüştü” diyen Sinem Yıldırım ile Musa Aytun, duyduğuma göre ayrılmış. 2,5 sene birlikte olan sevgililer, yollarını dostça ayırmış. Telefonla konuştuğum Sinem Yıldırım da konuşulanları doğruladı, Musa Aytun’la eskisi gibi yine arkadaş olduklarını söyledi...

Kırmızı halı pozu
Modacı Zeynep Tosun, “Hollywood” adını verdiği haute couture koleksiyonunu Avusturya Konsolosluğu’nda düzenlediği defileyle tanıttı. Tosun’un Hollywood yıldızlarının yürüdüğü kırmızı halıdan ilham alarak hazırladığı koleksiyon, beğeni topladı. Defileyi izleyenler arasında Feryal Gülman, Dalia Garih, Eda Taşpınar, Etel Baler, Demet Kutluay gibi ünlü simalar da vardı. Davetliler, Hollywood yıldızları gibi kırmızı halıda poz verdi.

Haberin Devamı


Sanat ve eğlence
Emirgan’daki La Boom, şimdi kapılarını sanatçılara açıyor. “La Boom Studio” adıyla her ay bir sanatçıya ev sahipliği yapacak olan mekânın duvarları, gençlerin ilham veren işleriyle süslenecek. “La Boom Studio”nun ilk konuk sanatçısı, fotoğrafçı Dilan Bozyel...

Yazarın Tüm Yazıları