Mancini'ye ne demeli

TAMAM bu tarz maçlar yedek, şans bulamayan oyuncuların maçıdır ve genelde angarya gelir.

Haberin Devamı

Konsantre olmak zordur çünkü antreman haricinde buluştukları yegane yerdir saha. Hepsi birden sahaya çıkınca sonuç olarak da ortaya karışık olur. Ha hep beraber oynayanlar olunca çok mu düzen ve iyi şeyler oluyor derseniz o da yok.
Galatasaray defansında kim oynarsa oynasın artık gelenek hale gelen pozisyon olmasa da kaleciyi bi görelim bakalım dürtüsü maçın hemen başında etkisini gösterdi. Sonra zaten işi sonuca vardırıp yine gol yemeden maçı tamamlayamadılar. Birde deneme yapacağım diye abartıp maça forvetsiz çıkan Mancini’ye ne demeli. Evet bir takımın orta sahası önemlidir de bu kadar da abartmaya ve bütün takımı orta alan oyuncusu ile çıkarmaya gerek yok. Kendisi maçı ciddiye almamış oyuncusu nasıl alsın.
Rakip zayıf ve üst üste goller gelince maç daha rahat hale geldi ve Galatasaraylı oyuncuların yeteneklerini sergileme fırsatı doğdu. Normali bu durumda oyuncuların tribünlere zevk verecek görsel işleri yapması ve taraftarı mutlu etmesidir. Ama Galatasaray o kadar problem yaşıyor ki oyuncular bu kadar rahat maçta bile içinde bulundukları durumdan kurtulamayıp vasat kaldılar.

Haberin Devamı

11’LİK OYUNCU YOKTU

Bu maçtan kazanımı olup kendini 11’e taşıyacak bir oyuncu da yoktu. Gollerden sonra maç Galatasaray için bitti ama rakip için devam ediyordu. Sarı kırmızlı oyuncular ikinci yarı o kadar umursamazdılar ki Gaziantep takımı kendini aştı. Gücü ve yetenekleri kısıtlı Antepli oyuncular şimdiye kadar ki en iştahlı maçlarından birini oynadı. Çünkü karşılarında kafa olarak bitik ve beklentisi olmayan bir oyuncu grubu vardı. Mancini’nin oyuna bir forvet almak gerektiğini anlaması 105 dakika sürdü. İyi yine erken anladı çünkü hiç almayabilirdi.

MAÇIN İYİSİ

Maçı izlemeye gelen bir de futbol eziyeti çeken taraftar.

MAÇIN KÖTÜSÜ

Halinden memnun ve formayı almaya niyeti olmayan oyuncular.

HAKEM: Böyle maçta tribünden taraftar getirsen rahat yönetirdi.

Yazarın Tüm Yazıları