GeriAstro Gündem Haftalık Burç Yorumları: 19-25 Aralık 2022 Haftalık Terazi, Akrep, Yay ve Diğer Burç Yorumları
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Haftalık Burç Yorumları: 19-25 Aralık 2022 Haftalık Terazi, Akrep, Yay ve Diğer Burç Yorumları

Haftalık Burç Yorumları: 19-25 Aralık 2022 Haftalık Terazi, Akrep, Yay ve Diğer Burç Yorumları

"19-25 Aralık 2022 haftalık burç yorumları açıklandı! Uzman Astrolog Aygül Aydın haftalık burç yorumlarını anlattı. 19-25 Aralık haftası burçları aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında neler bekliyor hepsi burada! 19-25 Aralık haftası Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarının detaylı yorumları... İşte, 19-25 Aralık 2022 haftalık burç yorumları..."

Haftanın Gündemi

  • 20 Aralık Salı saat 17.33’te Jüpiter, Koç burcuna geçiyor. Hayatta en çok kendine güven ve inanmaktan asla vazgeçme.
  • 22 Aralık Perşembe saat 00.49’da Güneş, Oğlak burcuna geçiyor. Sizi yoran şeyleri sıkı sıkı tutacak mısınız yoksa artık serbest bırakma zamanı mı? Artık karar verme vakti!
  • 23 Aralık Cuma saat 12.31’de Kiron, Koç burcunda ileri hareketine başlıyor. Kimin ne olduğu belli de kimin ne olacağını Allah bilir.
  • 23 Aralık Cuma saat 13.16’da Oğlak burcunda bir Yeni Ay gerçekleşiyor. Yolunu kısaltmak için bilmediğin yerlere sapma ve kimsenin arkasından koşma.

Koç

Sevgili Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar, Jüpiter’in ilerleyişine burcunuzda devam etmesi, yarım kalan tüm konuları yeniden karşınıza çıkarabilir ve yüksek bir motivasyonla yeni girişimler yapabilirsiniz.

Boğa

Sevgili Boğalar ve yükselen burcu Boğa olanlar, Jüpiter Koç burcuna geçmesiyle psikolojik anlamda iyileşme cesaretini kendinizde buluyorsunuz.

İkizler

Sevgili İkizler ve yükselen burcu İkizler olanlar, Jüpiter’in Koç burcunda ilerlemesiyle yola kiminle ve ne şekilde devam etmeniz gerektiğini görebilirsiniz.

Yengeç

Sevgili Yengeçler ve yükselen burcu Yengeç olanlar, Jüpiter’in Koç burcunda hareket etmesiyle mesleki anlamda engelleri aşıyor ve yeni fırsatlar yakalıyorsunuz.

Aslan

Sevgili Aslanlar ve yükselen burcu Aslan olanlar, Jüpiter’in Koç burcuna geçişi, hayatınızda olmasını istediğiniz yenilikler için içinizde bir alan açmanız gerektiğine dikkat çekiyor.

Başak

Sevgili Başaklar ve yükselen burcu Başak olanlar, Jüpiter’in Koç burcunda ilerlemesiyle korkularınızı aşıyor, içinizdeki saklı gücü keşfediyor ve ayaklarınızı yere daha sağlam basıyorsunuz.

Terazi

Sevgili Teraziler ve yükselen burcu Terazi olanlar, Jüpiter’in Koç burcuna geçmesiyle ikili ilişkileriniz gündeme geliyor.

Akrep

Sevgili Akrepler ve yükselen burcu Akrep olanlar, Jüpiter’in Koç burcuna geçmesiyle beceri ve ihtiyaçlarınız doğrultusunda hareket ediyorsunuz. İş görüşmeleri ve terfi gibi durumlar söz konusu olabilir.  

Yay

Sevgili Yaylar ve yükselen burcu Yay olanlar, yönetici gezegeniniz Jüpiter’in Koç burcuna geçişiyle enerjiniz artıyor, kendi istek ve mutluluğunuza odaklanıyorsunuz.

Oğlak

Sevgili Oğlaklar ve yükselen burcu Oğlak olanlar, Jüpiter’in Koç burcundaki hareketi ailevi konuları gündeme getiriyor.

Kova

Sevgili Kovalar ve yükselen burcu Kova olanlar, Jüpiter’in Koç burcuna geçişiyle kişisel gelişim ve seyahatlere odaklanıyorsunuz. Adım atamadığınız konularda ilerleyebilirsiniz.

Balık

Sevgili Balıklar ve yükselen burcu Balık olanlar, Koç burcuna geçen Jüpiter, parasal anlamda hak ettiklerinizi size sunuyor.

False