GeriAstro Gündem Günlük Burç Yorumları: 8 Ocak Cuma Günlük Yengeç, Aslan, Başak ve Diğer Burç Yorumları
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Günlük Burç Yorumları: 8 Ocak Cuma Günlük Yengeç, Aslan, Başak ve Diğer Burç Yorumları

Günlük Burç Yorumları: 8 Ocak Cuma Günlük Yengeç, Aslan, Başak ve Diğer Burç Yorumları

"Günlük burç yorumlarınızı okudunuz mu? 8 Ocak'ta aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzu neler bekliyor? Uzman Astrolog Aygül Aydın 8 Ocak günlük burç yorumlarını açıkladı! Aygül Aydın, 8 Ocak Cuma günü Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını neler bekliyor detaylı olarak anlattı. İşte 8 Ocak Cuma günü burç yorumlarınız..."

Mesafe iyidir. Ne haddini aşan olur, ne de canını sıkan!

Akrep burcunda ilerleyen Ay, 18:51’de boşluğa giriyor. Venüs, Oğlak burcunda ve Merkür, Kova burcunda ilerlemeye başlıyor. İkili ilişkilerinin gündemi fazlasıyla etkileyeceği önemli bir gün. Bugün kendini duygusal anlamda tahammülsüz hissedebilir ve bu yüzden insanlara karşı biraz mesafeli kalmak isteyebilirsin. Kendi fikirlerini başkalarına dikte etme. İnsanlardan soğuma ve uzaklaşma gibi duygularını en azından karşı tarafa hissettirme.

8 Ocak Koç burcu yorumu

Finansal konularınızda kendinizi çıkmaza sürüklüyor olabilirsiniz. Duygularınızın sesini dinlemeniz maddesel düzende hatalara sebep olabilir.

KOÇ BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUN DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!

8 Ocak Boğa burcu yorumu

İkili ilişkilerinizde manipülatif davranışlar sergilemek isteyebilirsiniz. Huzur kaçırmak niyetiniz var ise sonuçta bumerang gibi tekrar sizi bulacaktır.

BOĞA BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUN DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!

8 Ocak İkizler burcu yorumu

Çalışma ortamınızda gizlilik ilkesini abartıyor olabilirsiniz. Kendinize gözleri çekmeden önce samimi ve açık olmayı seçmelisiniz.

İKİZLER BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUN DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!

8 Ocak Yengeç burcu yorumu

Aşk hayatınızda derinlik arayacağınız bir gün. Yoğun duygularınızı yaşamak isterken kıskançlık seviyenizi kontrol etmeyi unutmayın.

YENGEÇ BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUN DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!

8 Ocak Aslan burcu yorumu

Kariyer alanınızda beklenmedik olaylar yaşayabilirsiniz. Tepkisel olmadan önce sebeplerini aramalısınız.

ASLAN BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUN DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!

8 Ocak Başak burcu yorumu

Yakın çevrenizle iletişiminiz yoğun olabilir. Ailenizin ya da yakın arkadaşlarınızın sizin fikrinizi almadan yaptıkları planlar sizlerde gerginlik yaratmasın.

BAŞAK BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUN DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!

8 Ocak Terazi burcu yorumu

Maddi harcamalarınızda aşırıya gidebilirsiniz. Evet bakım sizler için önemli ama aynı üründen birkaç tane fazla almanız sizleri zor durumda bırakabilir.

TERAZİ BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUN DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!

8 Ocak Akrep burcu yorumu

İkili ilişkilerinizde tartışmalar yaşayabilirsiniz. İnsanların üzerinize geldiği bugün sakin kalarak onlara en büyük cevabı verebilirsiniz.

AKREP BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUN DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!

8 Ocak Yay burcu yorumu

Sağlığınızı ihmal ederseniz yaşam kaliteniz düşecektir. Kendinize zaman ayırmak ve sevdiğiniz şeyleri yapmak için alan yaratmalısınız.

YAY BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUN DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!

8 Ocak Oğlak burcu yorumu

Arkadaşlık ilişkilerinizde bazı küslükler son bulabilir. Ya da sizlerin ipleri gerdiğiniz bir ilişki yeniden bir form kazanabilir.

OĞLAK BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUN DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!

8 Ocak Kova burcu yorumu

Çalışma alanlarınızda üzerinizde çalıştığınız işlerinizde aksilikler yaşayabileceğiniz bir gün. Duygusal yaklaşımlar veya hatalara duygusal tepkiler vermek sizleri geriye götürebilir.

KOVA BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUN DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!

8 Ocak Balık burcu yorumu

Taşınma isteğiniz gerçekleşiyor olabilir. Beklediğiniz haber sizlere farklı bir hayatın kapısını açacaktır. Gönlünüz ve hayatınız sizindir.

BALIK BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUN DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!

False