Hürriyet haberlerinden geri kalma, tüm aboneliklerini yönet ve abone ol.
BÜLTENLERİNİ YÖNETİster kahvaltılık sos ister meze olarak kullanabileceğiniz leziz bir tarif.
Çoğu kafelerde gördüğünüz sufle aslında sufle değil. Genelde volcano'ya (lava cake/çikolata şelalesi/çikolatalı sıcak kek) sufle deniyor. Fakat volcano hem yapımı hem kıvamı farklı olan bir tatlıdır. Suflenin kıvamı o yüzden yanlış biliniyor.
Bu tarifi denedikten sonra bir daha asla klasik profiterol yemeyi tercih etmeyeceksiniz. Üzeri çıtır içi bol kremalı efsane bir lezzet, mutlaka deneyin!
Kalabalık sofraların, gün sohbetlerinin ve doğum günlerinin vazgeçilmez lezzeti. Tarifi sorulan, “nasıl yaptın” dedirten bu zeytinyağlı biber dolması size ve sevdiklerinize parmaklarınızı yedirecek.
Federico Fellini'nin de dediği gibi, hayat makarna ve sihrin buluşmasıdır. En pratik ve en lezzetli yemeklerden biridir bence ton balıklı makarna. Tariflerde genellikle zeytin veya salatalık turşusu kullanılır ama ben onun yerine kapari koydum....
Çok pratik, lezzetli ve gayet şık bir aperatif yapmak ister misiniz? Somon sevenler, bu tarife bayılacaksınız!
Benim Pavlova'larım porsiyonluk şeklinde hazırlandı, sebebi ise hem daha şık durması hem keserken dağılmaması. Tabanı mereng olduğu için kocaman bir pasta yaparsak keserken parçalanan kısımları olacaktır o yüzden bence bu şekilde olması daha hoş. Bu...
İçi akışkan çikolata, dışı çıtır incecik hamur.. Daha güzel bir kurabiye olabilir mi? Bence olamaz. Denemek isteyenlere hiç ertelemeden denemeyi tavsiye ederim.