Dünyadan en güncel haberler, Türkiye'den sondakika haberleri, ekonomi dünyasından en flaş gelişmeler için Hürriyet'in uygulamalarını kullanabilirsiniz.
Tasarruf amacıyla başladı, Adana kebabına bambaşka bir lezzet kattı
Kentin tescilli lezzetlerinden Adana kebabını yurt dışından getirttiği özel bir ahşaba takarak pişiren kebapçı, farklı tadı ve sunumuyla dikkati çekiyor. Boya veya cila gibi kimyasal madde kullanmayan şişlerle pişirilen "Ağaçta Adana kebabı", 4-6 Ekim'de düzenlenecek 3. Lezzet Festivali'nde ziyaretçilerin beğenisine sunulacak.
Yazdır
A
Yazı Tipi
Yazdır
A
Yazı Tipi
Önceki Fotoğraflar
10
"Ağaçta Adana kebabında etin suyu içinde kalıyor ve ürün daha lezzetli oluyor."
11
Dağoğlu, ürün denemelerinde başarılı olduklarını ve istedikleri lezzeti yakaladıklarını ifade ederek "İnşallah, Adana Lezzet Festivali'nde bu lezzeti vatandaşa sunacağız. Sonrasında da şubemizde satışa çıkaracağız" diye konuştu.
12
Yanmayan ahşap şişleri ürettikleri hammaddeyi yurt dışından getirdiklerini belirten Dağoğlu, Adana kebabının lezzetine lezzet kattıklarını kaydetti.