Kova burcunda dolaşan Venüs

Venüs aşk, sanat ve güzelliği sembolize ediyor. Şimdi sembolize ettiği bütün bu özellikler Kova burcunun özellikleriyle birleşerek açığa çıkacak.

Kova burcundaki Venüs, bireylerden daha çok kitlelere yönelik, dünyanın bütününü kapsayan bir sevgi anlayışını veriyor. Ancak, bu durum Kova tiplerinin aşk maceralarına sıcak bakmayacağı anlamına gelmiyor. Evet, özellikle Kova burcu mensuplarının etkileneceğini bu devre içinde duyguların kararlı bir biçimde ortaya çıkacağını söylemek mümkün.

Üstelik Kova burcunda dolaşan Venüs, 10-15 Ocak arasındaki günler Jüpiter-Uranüs arasındaki sert etkileşimi harekete geçirecek. Bu durum aniden başlayan aşk maceralarının son derece dikkat çekici ve duyguları değiştirici olabileceğini gösteriyor.

15 Ocak günü Merkür ve 20 Ocak’ta Güneş de Kova burcunda dolaşmaya başladığı için ocak ayının ikinci yarısı Kova burcu özelliklerinin güçlü bir biçimde açığa çıkacağı bir dönem. 15-16 Ocak ve 18-22 Ocak arasındaki günler en fazla tedbirli olmak gereken zaman. Şiddetli duygular açığa çıkabilir.

Tahammülsüz ve sabırsızlıktan doğabilecek sakarlık, kazalar, patlamalar meydana gelebileceği gibi öfkeli ve sert duyguların açığa çıkması önemli değişikliklerin meydana gelmesine neden olacak. Radikal değişiklik yapmaya zorlayan durumların açığa çıkacağını işaret eden bu devre içinde sakin ve sabırlı davranmaya, duyguları kontrol etmeye özen göstermek gerekiyor. Sezgilerin yükseldiği ve hayal gücünün uyandığı bir dönem. Ancak hayallerin gerçekleşmesi için uygulanan yöntemler son derece zorlayıcı ve sert olabilir. Meydana gelen olaylar yasaların yeniden gözden geçirilmesine neden olabileceği gibi kanunların yenilenmesi de söz konusu olabilir. Duyguların açık ve net bir biçimde ifade edileceğini işaret eden gökyüzünün konumu beklenmedik değişimler ve alışılmışın dışında hatta garipsenebilecek ilişkilerin de olabileceğini gösteriyor.

Yabancılarla dostlukların artacağını işaret eden ocak ayı ilginç grupların bulunduğu ortamlarda farklı kişilerle tanışmak ve bu kişilerden etkilenerek düşünce ve duyguların tamamen değişebileceğini gösteriyor. 16 Ocak’ta Mars, Oğlak burcunda dolaşmaya başlayacak ve zirveye yönelik konular gündeme gelecek.

Teknolojide farklı yöntemler

Bugün Ay, Aslan burcunda dolaşıyor ve öğleden sonra Jüpiter’i harekete geçirecek. Gösteri dünyası, eğlence yerleri ve şans oyunlarına yönelik ilginç ayrıntılar ortaya çıkabilir. Görünenden daha fazlasının ortaya çıkarılmasına yönelik kuvvetli duyguların uyanacağını işaret eden gökyüzünün konumu, teknolojinin aracılığı ile alışılmamış yöntemlerin uygulanabileceğini gösteriyor. Hayalleri gerçekleştirmek için köklü değişiklikler yapılabilir.
Yazarın Tüm Yazıları