Kova Burcu insanları

Her şeyi anlamaya, bilmeye ve öğrendikten sonra değiştiren ve yenilikçi özellikleriyle tanınan Kova insanlarının zamanı başlamış bulunuyor.

Kova Burcu’nun devrimci özelliklerinin açığa çıktığı bu dönem evrensel konular önem kazanacak ve ilginç keşifler ortaya çıkacak.

Zaman ve mekanın ötesine geçen, zamanda yolculuk yapanların burcu olan Kova özelliklerinin açığa çıktığı bu devre içinde meydana gelen olaylar Kova Burcu tiplerinin kendilerini de keşfetmelerini sağlayabilir. Zaten Kovaların varlık nedeni, öğrenmek ve değiştirmek olduğu için daima keşfedecek yeni bir alan bulmakta zorluk çekmezler. Ve keşfettikleri her yeni şey, kendilerini de keşfetmelerine yardımcı olur.

Bulundukları yerde ne varsa her şeyi derinlemesine öğrenmek için kuvvetli bir arzuya sahip olan Kovalar öğreninceye kadar kararlı bir şekilde bulundukları yerde kalır ve sonra öğrenilecek yeni yerleri keşfe çıkarlar. Ve onun bu özelliği diğer insanlar tarafından anlaşılmaz olmasına neden olur.

Kovalar için tek bir hedef vardır ve hedefe ulaştıktan sonra artık burayı öğrendiği için başka bir hedefe yönelir. Hedefe ulaşana kadar son derece kararlı çalışır. Ulaştıktan sonra başka bir hedefin peşinde koşmaya başlar. Onların bu halini maymun iştahlılıkla karıştırmamak gerek. Çünkü bir Kova kesinlikle geçici hevesler peşinde değildir. O sadece gerçekten öğrenmek ve bilmek ister. İşte bu nedenle yaşantılarının hemen bütün alanlarında bulundukları yeri, işi veya konumu değiştirir. Kariyerinin en üst noktasındayken işini bırakanlara en fazla Kova tiplerinde rastlanır. Ve hatta aşkları bile aşık oldukları kişiyi tanıyıncaya kadar sürebilir. Şayet bir Kova’ya aşıksanız gizemli kalmaya özen gösterin ve sizi tamamen çözmesine izin vermeyin. Onu şaşırtmaya devam ettiğiniz sürece size olan aşkı ve ilgisi devam edecektir.

Bu sene Kovalar kendi potansiyel yeteneklerini ortaya koyacakları fırsatlarla karşılaşacak ve kendilerini değiştirmeyi başaracaklar. Evlilik, ortaklık ve yeni girişimler açısından bu sene Kovalar için son derece verimli geçecek.

Bugün biraz sabırlı olun

Bilinçaltını derinden etkileyen ve değişime zorlayan olayların yarattığı farklı duygular açığa çıkabilir. Bitmesi gereken işler veya sonuç bekleyen konular sabah saatlerinde gerilim uyandıracak ancak öğle saatlerinden itibaren duygular değişecek ve harekete geçmek için kuvvetli arzular uyanacak. Güç ve başarı elde etmek için bugün sabırlı olmak gerekiyor. Öğleden sonra yeni başlangıçlar yapmak için uygun ancak girişimde bulunmak için acele etmemek ve güç gösterilerinde bulunmaktan kaçınmak, başarı şansını artıracak.
Yazarın Tüm Yazıları