Son Güncelleme:
Narlı Tabule Tarifi
Mutfağa girip çok kısa zamanda hazırlayabileceğiniz nefis bir salata tarifi veriyoruz. Hem doyurucu hem de leziz narlı tabule tarifi...
Yapımı için malzemeler
- 200 g ince bulgur
- Yarım çay bardağı ceviz içi
- 1/4 demet maydanoz
- 3-4 dal taze nane
- 3-4 dal dereotu
- 5 yemek kaşığı nar ekşisi
- 1 adet limon suyu
- 5 yemek kaşığı zeytinyağı
- Tuz
- Karabiber
Kullanılan ürünler:
- Arçelik Kettle Makinesi
- Arçelik Resital Doğrayıcı
Narlı Tabule Tarifi Nasıl yapılır?
- Arçelik Kettle Makinesi'nde su kaynatın.
- Derin bir kaseye ince bulguru alın.
- Üzerine kaynattığınız sıcak suyu dökün, üzerini bezle örtüp şişmesi için bekletin.
- Maydanoz, nane ve dereotunu Arçelik Resital Doğrayıcı’da doğrayın.
- Şişen bulgurla beraber bütün malzemeyi karıştırın.
- Nar ekşisi, limon suyu, tuz, karabiber ve zeytinyağını da ilave edin ve hepsini karıştırın.
- Salatanızı servis tabağınıza alın, üzerini nar taneleriyle süsleyip servis edin.
- Afiyet olsun!
Sponsorlu İçerik