GeriSağlıklı Yemekler Narlı Tabule Tarifi
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Narlı Tabule Tarifi

Narlı Tabule Tarifi

Mutfağa girip çok kısa zamanda hazırlayabileceğiniz nefis bir salata tarifi veriyoruz. Hem doyurucu hem de leziz narlı tabule tarifi...

  • 4 - 6 Kişilik
  • 30-60 dk

Yapımı için malzemeler

  • 200 g ince bulgur
  • Yarım çay bardağı ceviz içi
  • 1/4 demet maydanoz
  • 3-4 dal taze nane
  • 3-4 dal dereotu
  • 5 yemek kaşığı nar ekşisi
  • 1 adet limon suyu
  • 5 yemek kaşığı zeytinyağı
  • Tuz
  • Karabiber

Kullanılan ürünler:

  • Arçelik Kettle Makinesi
  • Arçelik Resital Doğrayıcı

Narlı Tabule Tarifi Nasıl yapılır?

  1. Arçelik Kettle Makinesi'nde su kaynatın.
  2. Derin bir kaseye ince bulguru alın.
  3. Üzerine kaynattığınız sıcak suyu dökün, üzerini bezle örtüp şişmesi için bekletin.
  4. Maydanoz, nane ve dereotunu Arçelik Resital Doğrayıcı’da doğrayın.
  5. Şişen bulgurla beraber bütün malzemeyi karıştırın.
  6. Nar ekşisi, limon suyu, tuz, karabiber ve zeytinyağını da ilave edin ve hepsini karıştırın.
  7. Salatanızı servis tabağınıza alın, üzerini nar taneleriyle süsleyip servis edin.
  8. Afiyet olsun!

Sponsorlu İçerik