Kasımpaşa değil Sneijder...

KOSKOCA devre arası kampını Sneijder ile yatıp Sneijder ile kalkarak geçiren Galatasaray neye hazırlandı merak ettim.

Haberin Devamı

Bütün kamp sanki Sneijder’e hazırlık dönemi gibi geçti. Geçen sezonun şampiyonu ve ilk yarının lideri değilmiş gibi garip bir yok sayılma ve incinme içinde kalan G.Saraylı futbolcular, bundan sonra Hollandalı’ya -geldiği takdirde- soğuk davransalar da haksız sayılmazlar. Taraftarların bilmesi ve kimsenin unutmaması gereken tek şey;  şu anda bu futbolcular gerçek, Sneijder yalan.

ÇİLEK BEKLERKEN PASTADAN OLMAK

ÇİLEK beklerken pastayı kaybetmeyin... Kasımpaşa karşısında ilk yarıda farkındalığını gösteren tek oyuncu Sabri’ydi.O da uzun zamandır formaya olan özlemi ve tekrar formayı alma isteği ile göze battı. Diğer bütün oyuncularda yeni bir başlangıçın emaresi yoktu. Hele ikinci yarı tam bir dağılma olarak yansıdı bu iş sahaya. Sadece oyuncular değil, kulübede de aynı sıkıntı var. Fatih Hoca’daki durağanlık doğal olarak kulübeden sahaya aksediyor. Hoca ihtiyaç beklerken zorunlu bir izdivaç olacak bu iş. Galatasaray Yönetimi’nin bu işi öyle ya da böyle bitirmesi lazım, yoksa Sneijder G.Saray’ı bitirecek.

Haberin Devamı

EN KÖTÜ G.SARAY’DI

ŞİMDİ Galatasaray’ın eksikleri Eboue ve Amrabat gündeme gelecektir. İyi de onlar varken de fark eden bir şey yoktu. Böyle savunan ve sıkı oynayan bir takıma karşı G.Saray bu sezon hep sorun yaşadı, yaşayacak. Çünkü ekstrası yok. Melo sıradan oynuyor, Selçuk kaleye uzak kalıyor, Emre kenarda kapanda, Hamit bu tarz rakibin oyuncusu değil, Burak kalabalık defansta kayboluyor, Elmander bu düzensizlik içinde şaşkın kalıyor. En önemlisi de geçen seneki iştah, açlık ve hırsla oynamıyorlar. İkinci yarıdaki Galatasaray şimdiye kadarki en kötü Galatasaray’dı. Bu sonuçtan sonra Sneijder sesleri artar ve tavizler verilip transfer yapılır...
Kasımpaşa’da hücum hattı çok renkli ve etkili olmasına rağmen, oyunu rakip kaleden uzak oynamanın verdiği beklentinin altında bir oyun var. Bence ligin ciddi anlamda etkili ve varyasyonel oyuncularına sahipler. Kaldı ki, attıkları goller kaleye uzak olmasına rağmen kalite ve estetik doluydu.

Yazarın Tüm Yazıları