Kanserle mücadele eden umutsuz bir genç kızım

Sevgili Güzin Abla, insanların dertlerine ortak oluyor, sorunlarına çare buluyorsunuz.

Haberin Devamı

Ben de yaklaşık bir yıldır kanser hastalığı ile mücadele eden 26 yaşında genç bir kızım. Hem hastalığımın verdiği sıkıntılar hem de uygulanan tedavilerin yan etkileri nedeniyle zor günler geçiriyorum.

Zaman zaman hayata dair umutlarım tükeniyor. Düşünün ki, henüz gerçek aşkı bile yaşayamadım...

Maalesef son zamanlarda yemek bile yiyemez duruma geldim. Kan değerlerim bozuldu. Doktorlarım uyguladıkları tedaviye ara vermek zorunda kaldı. Kendimi çok yalnız ve çaresiz hissediyorum.

Doğal ürünlere verdiğiniz önemi biliyorum. Sizden ricam, vücut direncimi artıracak, hastalıkla mücadele etmemi kolaylaştıracak doğal ürünleri köşenizde yazmanız. Böylece benim gibi çaresizlere yardımcı olabilirsiniz...

Rumuz: Gerçek bir dertli

Sevgili kızım, maalesef yaşadığımız pek çok olayın denetimi her zaman kontrolümüzde değil. Umudunu kaybetme.  Bugün kanser hastalığının bir salgın gibi arttığı, genç, yaşlı, zengin, yoksul demeden toplumun her kesimini kolaylıkla etkilediği görülüyor.

Bugün birçok ülkede uzmanlar kanser gibi hastalıklar için doğal tamamlayıcılardan faydalanıyor. Bana sorduğun bu konuyu doğal ürünler konusunda bilgisine güvendiğim genç arkadaşım Barış Türköz’e (www.saglikliyasammerkezi.com) danıştım. Cevabını aktarıyorum:

“Okurunuzun doktoruna danışarak kullanabileceği doğal ürünlerin başında bağışıklık sistemini eşsiz bir biçimde kuvvetlendiren peynir altı suyu proteini Whey Protein gelir.

Radyoterapi ve kemoterapi tedavisi sırasında yeterince protein alamayan hastalarda kilo kaybı ve kas erimelerine karşı çok faydalıdır. Bağışıklık sistemini güçlendirir. Hücresel onarımı sağlar. Yapılan tıbbi araştırmalarda, çeşitli kanser türlerinde ilerlemeyi durdurduğuna ilişkin kanıtlar elde edilmiştir.

Bunun dışında vücudu toksinlerden arındırıcı yeşil sebze tozları (Green Vibrance), birleşiminde bulunan güçlü antioksidanlarla hücrelerin hasar görmesini engeller. Bitkilere yeşil rengini veren klorofil gibi maddeler, toksinleri azaltarak iyileşme sürecini hızlandırır. Bağışıklığı kuvvetlendirir, hastalığa karşı güç kazandırır.”

Yazarın Tüm Yazıları