“İZMİR’E YAKIŞIR DİŞ KLİNİĞİ İÇİN YOLA ÇIKTIK”

2006 yılında Alsancak’ta kurduğu Teras Dental diş kliniğiyle sağlık turizminde örnek çalışmalara imza atan Diş Hekimi Şenol Alkan, uzman ekibiyle tanı ve tedavi konusunda etkin çözümler sunuyor.


Bireysel çalışmak yerine, kurumsal bir yapıda diş hastalıkları konusundaki tüm ihtiyaçlara bir arada cevap verebilecek donanımda ve uzman personelle çalışmak için Teras Dental’i kurduğunu ifade eden Alkan, yerli ve yabancı hastaların konforunu üst düzeyde tutacak, gerekli tüm altyapıya sahip olduklarını ifade ediyor.


İzmir’in diş tedavisi konusunda Avrupa’daki benzerlerinden hiçbir eksiği olmadığını kaydeden Alkan, diş hastalıkları tedavilerinin profesyonel hekimler tarafından yapılması gerektiğini söylüyor. Teras Dental’in gerek teknik altyapı; gerekse uzman personel anlamında müşteri memnuniyeti odaklı çalıştığını dile getiren Alkan, sağlıktaki hizmet kalitesinin temelinde ekip başarısı olduğunu vurguladı. Bilimsel ve teknolojik gelişmeleri her dönem yakından takip ettiğini sözlerine ekleyen Diş Hekimi Şenol Alkan, “Sağlık sektöründe yıllardır edindiğimiz deneyimle, İzmir’e yakışır bir diş kliniği yaratmak için yola çıktık. Çıtayı yüksekte tutmak için hizmetlerimizi artan bir ivmeyle sürdürüyoruz” diye konuşuyor.

“İZMİR’E YAKIŞIR DİŞ KLİNİĞİ İÇİN YOLA ÇIKTIK”

Önce ameliyat sonra tatil

2005 yılında Ege Üniversitesi Göz Kliniğinden emekli olarak Karşıyaka Göz Hastanesi’ni hizmete sokan Dr.Ömer Seymenoğlu bu yıl da Alaçatı’da Pupil (Gözbebeği) Butik Otel’i açarak sağlık turizmine başladı.

Otelin kışın da açık olacağını Spa ve Türk Hamamı’nın bulunduğunu söyleyen Dr. Seymenoğlu, bu şekilde iç turizme de hizmet vereceklerini belirtti.

2011 yılında Londra merkezli Longevita adıyla turizm şirketi kurarak Türkiye’ye göz, diş, plastik cerrahi ve saç ekimi hastaları getirtmeye başladıklarını söyleyen Seymenoğlu, hastalarının daha çok İngiltere, İrlanda, İsveç, Norveç, Almanya hatta Avusturalya uyruklu olduğunu, Arap ülkelerinin de rağbet gösterdiğini kaydetti.

Seymenoğlu, “Hastaları ameliyattan sonra isterlerse otelimize göndererek İzmir ve Ege bölgesinin güzelliklerini görmelerini istedik” dedi.

“İZMİR’E YAKIŞIR DİŞ KLİNİĞİ İÇİN YOLA ÇIKTIK”

Haberin Devamı

Yazarın Tüm Yazıları