İstediğiniz rüyayı görebilirsiniz

İnsanın istediği rüyayı görebilmesi mümkün değilmiş gibi gözüküyorsa da istediği rüyayı görenlerin sayısı tesadüf sınırlarını zorlayacak kadar çok.

Sadece yoğun bir düşünce sonucu hiçbir yöntem uygulamadan istediği rüyayı görenlerin dışındaki büyük bir çoğunluk ise, belirli bir metot uyguladıktan sonra şaşırtıcı sonuçlar alabiliyorlar. Yani düpedüz görmek istedikleri rüyayı görüyorlar.

Nasıl gördüklerine gelince... Yoğun bir düşünce sonrası istedikleri rüyayı görenler, genellikle farkında olmadan bu fenomeni meydana getiriyorlar. Açık söylemek gerekirse, rüyalarında göreceklerini bilerek yoğun bir düşünce çalışması yapmıyorlar. Bu durum kendiliğinden meydana geliyor.

Bu tip rüya görenlerin ortak özelliği, içinden çıkamadıkları bir problemle karşılaşmış olmaları. Ya büyük bir baskı altında bulunuyor ve ne yapacaklarını bilemiyorlar, ya da bir türlü çözemedikleri bir problemin içine düşüp günlerce başka bir şey düşünemeyecek hale geldikten sonra bu rüyaları görüyorlar.

İşte bu tip durumlarda kişi, ne yapacağını düşünmekten yorgun düşüp kendini bıraktığı bir gece, rüyasında ne yapacağını bilemediği problemin çözümüyle karşılaşıyor.

Bu tip rüya görenlerin en büyük çoğunluğunun işadamları ve bilim adamları olduğu saptanmış. Tabii bunun yanı sıra beste yapan veya sanatla uğraşan kişilerin de tıkandıkları noktada rüyalar imdatlarına yetişiyor. Ve yapmakta oldukları her neyse, günlük hayatlarında bıraktıkları yerden rüyalarında devamını getiriyorlar.

Tabii ki, bu çok hoş bir durum. Ancak, bu durumun oluşabilmesi için önce kişinin bütün ruhu ve bedeniyle her ne yapıyorsa onunla yoğun bir biçimde meşgul olması gerekiyor. Ancak, bunun sonucunda çözüm bekleyen problemini rüya aracılığı ile çözebiliyor.

İstediği rüyayı gören diğer grup ise, tam bir farkındalık içinde, uyguladığı yöntem sonucunda istediği rüyayı göreceğini bilerek yatıyor. Bu tip kişiler genellikle ait oldukları kültürün geleneksel yöntemlerini uyguluyorlar. Aslında bu yöntemlere toplu bir isim vermek gerekirse "Şaman uygulamaları" demek mümkün. Ayrıca "İstiareye yatmak" şeklinde önce bir niyet ve bu niyetin rüyada görülmesi için dua okuyup yatmak şeklinde yapılan uygulamalar da mevcut.

Verimli  bir gün

Meydana gelen olaylar hayal gücünü tetikleyecek ve kuruntuların uyanmasına neden olacak. Şimdiye kadar bilinmeyen, hayal edilmeyen ve düşünülmeyen olayların ortaya çıkacağını işaret eden gökyüzünün konumu düşüncelerin değişeceğini gösteriyor. Endişe uyandıran hayallerden uzaklaşıp yaratıcı çalışmalara yönelmek, hem zihinsel, hem de duygusal açıdan gelişmeyi ve başarıyı beraberinde getirecek. Özellikle sanatsal faaliyetler ve kültürel çalışmalar açısından son derece verimli bir gün.

(Sürecek)
Yazarın Tüm Yazıları