İnanmış çocuklar...

G.SARAY’ın oyuna golle başlaması ya da kazanması benim için yeni bir şey değil. Ama yeni olan bir şey var ki, Galatasaray ilk defa bu kadar net şekilde şampiyonluğa kilitlendiğini gösterdiği bir maç oynadı.

Haberin Devamı

Belki de daha rahat ve erken şekilde ipi göğüslemelerini engelleyen Şampiyonlar Ligi macerasının bitmesi ve tek hedef olarak ligin kalması bu farkın başlıca nedeni.
Sahada gol atmanın, maçı kazanmanın ötesinde bir şeyleri isteyen oyuncular vardı. Bir de şu illa ki hata yapması ve gol yedirmesi gereken stoperler olmasa! Maçta öne çıkanlar tabii ki stoperler Dany ve Bilica idi. Her ikisinin de birbirinden güzel ikramları geri çevirildiğinde ayıp olacak kadar netti. G.Saray’ın tek ve en büyük sıkıntısı bu defansın göbeği. Ujfalusi gittiğinden beri dikiş tutmayan ve önümüzdeki sene manavın en değerli meyvesinin alınması gereken yer olan stoper bu sene G.Saray’a çok önemli maçlar kaybettirdi.

DROGBA RESİTALİ

İLK yarı Drogba resitali vardı. Efsane golcünün her geçen gün yükselen fizik güç kapasitesi takımı adına en büyük avantaj. Ama büyük oyunculuğunun yanında gösterdiği mütevazılık ve özveri herşeyin ötesinde takdiri hak ediyor.Sezon sonu gelmeye başladıkça formu artan ve sözleşme ayarı yapan Melo iyi oynadı. Tabii gerçek manada yedek güç olan Yekta da yine iyiler arasındaydı.
Elazığspor’un yenilmesine rağmen oynadığı oyun, dipten çıkmış ve o stresten kurtulmuş bir takım görüntüsü vermesini sağladı.

Haberin Devamı

EN KRİTİK HAFTA..

GALATASARAY maçı daha baştan kopardığı bir karşılaşma oynadı. Rakibinin maça dönmesine izin vermeden ve kontrolü elinde tutarak rahat bir skorla 3 puanı almayı başardı. G.Saray için şimdi ligin en kritik maçı var haftaya. Sarı kırmızılı ekip Gaziantep deplasmanından 3 puanla dönerse, büyük bir adım atarak yüzde 90 şampiyon olur.

Yazarın Tüm Yazıları