İlişkilerin gerçek yüzünü merak edeceksiniz

Balık Burcunda ilerleyen Ay sabahın erken saatlerinde Pluto’nu tetikleyecek ve bilinçaltından yükselen korkular açığa çıkacak.

Ölüm ve ölüm ötesi konular, rüyalar ve madde ötesine dikkatin odaklanması mümkün. Başak Burcundaki Venüs ise daha gerçekçi bir tavır içine girilmesine, çalışmak için kuvvetli duyguların açığa çıkmasına neden olacak. Uzun vadeli istekler uyandıran Venüs, ilişkilerin gerçekçi yönünü ortaya koymak için arzu uyandıracak.

Aslan Burcu’nun özellikleri

Güneş’in en parlak ve en güçlü olduğu dönemi yöneten Aslan Burcunun yönetici gezegeni de Güneştir. Üstelik Merkür de bir süredir Aslan burcunda dolaşıyor. Böylece Aslanların dönemi de başlamış bulunuyor.

Şan, şöhret, ünvan, gösteriş, lüks ve aklınıza gelen bütün pırıltılar, bu devre içinde daha bir parlayacak ve gösterişli arzular açığa çıkacak. Çünkü, Aslan Burcunun tüm özelliklerinin açığa çıkıp sergilendiği bir dönemde bulunuyoruz.

Hakim olmak, sahip olmak ve de bütün bunları parlak biçimde göstermek için büyük bir istek duyan Aslan tiplerinin cömertliği dillere destandır.

Çünkü çevresinde bulunan insanları himayesi altına almak, cömert ve fedakarca davranmak doğal ve kendiliğinden ortaya çıkar. Böylece ne kadar güçlü olduğunu çevresine göstermiş olacaktır. Tabii buna bağlı olarak gurur ve cesareti de ortaya koymuş olacaktır.

Bir Aslan, dinmek bilmeyen isteklerinin peşinden büyük bir enerjiyle koşabilir. Üstelik bu sırada yorulduğunu da pek görmezsiniz. Hedefi, başarmaktır. Fakat, başarının ucunda istediği lüksü sağlayacak şeyi elde etmek yatmaktır.

Büyük bir hevesle atıldığı işi sonuna kadar götürmeyi başarabilir. Koçlar gibi engeller karşısında pes etmez. Tabii bu tutumunda Aslan Burcu’nun sabit gruba dahil olmasının büyük bir payı var. Çok büyük hevesler duysa bile bir Koç gibi hemen atılmaz. Fakat bir kez girişimde bulunduktan sonra da kolay kolay vazgeçmez. Birileri çıkıp engel olmadıkça, ya da çok önemli sorunlar çıkmadıkça... Ve böyle durumlarda vazgeçmeyi de bilir.

Aslanlar ister erkek, ister kadın olsun sıcak kanlı, sevecen ve iyimser tiplerdir. Son derece kararlı olmakla birlikte aynı zamanda olumlu ve iyimser halleriyle etkileyicidirler. Üstelik başarılarının sırrı daima olumlu beklentiler içinde bulunmalarından kaynaklanır.

Bir Aslan belli bir kuralın ışığında dolu dizgin ilerleyebilir ve bu tutumuyla ‘ateş’in tüm özelliklerini kullanmayı başarabilir.

Kural dışı ve değer yargılarından uzaklaşan bir Aslan’ın başarıyı yakalayabilmesi çok zor olacaktır. Onun bağlanmaya ihtiyacı vardır. Kişi, kural ya da bir fikre bağlanan Aslanlar, böylece bağlandıkları şeyden sürekli beslenerek hedeflerine doğru sapmadan ilerleyebilirler.

Doğuştan liderlik özelliğine sahip oldukları için son derece iyi yönetici olur ve başarılı organizasyonlar yapabilirler. Daha doğrusu yaptıkları organizasyonda görev alan kişileri çok iyi yönlendirip çalıştırabilir, yöneticilik özelliklerinin derecesini ortaya koyabilirler.

Zaten bir Aslan, kendisinin ne olduğunun farkındadır. Gelecekte mevki sahibi ve bir kuruluşun üst düzey yöneticisi olacağını bilir. Hatta patron olmak tam ona göre bir iştir.

Sıfırdan başlayıp çok büyük servetler elde edebilir.

Tabii aşk hayatında da son derece yoğun duygulara sahiptir. Ateşin çocukları sıcakkanlı oldukları gibi son derece çekici ve etkileyicidirler. İster erkek, ister kadın olsun bir Aslan’ın çekiciliğine kapılmamak mümkün değildir. Aslan, farkedilmek ister ve bunu öylesine parlak bir biçimde ortaya koyar ki, ışığın pervaneyi cezbetmesi gibi etrafında bulunanları kendine çeker. Şayet bir Aslan kendini göstermeyi başaramazsa, hasta olur.
Yazarın Tüm Yazıları