İlginç planlar yapılabilir

Bugün hayal gücünü harekete geçiren olaylar meydana gelebilir.

Aslında son derece ilginç planlar yapılabilir ve geleceğe yönelik fantastik sayılabilecek projeler ortaya çıkabilir. Duygu ve düşünceleri değiştirecek olayların açığa çıktığı bir dönem. Bilinçaltını bilinç düzeyine ulaştıracak yöntemlerin ortaya konulacağı bu devre içinde açığa çıkan olaylar, yanılgıları da beraberinde getiriyor. Gerçek ve sahte olanın birbirine karıştırılması mümkün.

MEKTUPLAR

RUMUZ: MELEK

Astrolojik açıdan ilginç bir dönemdesiniz. Yükselen burcunuz Akrep. Yani siz Akrep gibi davranan bir İkizler oluyorsunuz. Bunun sonucunda çevrenizin de size söylediği gibi pek İkizler özelliği sergilemiyorsunuz. Fakat bu durum sizin İkizler özellikleri ortaya koymayacağınız anlamına gelmiyor. Aynı zamanda birden fazla konuyla ilgilenmeniz ve duygularınızın hızlı değişmesi tipik bir İkizler özelliği. Şu sıralarda isteklerinizin tamamen değişmiş olması gerek. Çünkü Uranüs’ün sizi tetiklediği ve farklı yönlerinizi keşfedeceğiniz bir dönemdesiniz. Üstelik aşk potansiyeliniz de harekete geçmiş. Fakat sözünü ettiğiniz dayanılmaz duygularla başa çıkabilmek için sosyal faaliyetlerde bulunmalı ve hiçbir şey yapamıyorsanız hobi kurslarına gitmelisiniz. Böylece hem zihinsel açıdan, hem de fiziksel açıdan rahatlayabilirsiniz. Mart ayı sizin için zorlayıcı bir dönem. Şiddetli tepkiler göstermekten ve çevrenizi (özellikle kardeşinizi) zorlamaktan kaçınmalısınız. Fakat nisandan sonra sizin için iyi bir dönem başlıyor. Şansınız yükseliyor. Fırsatları değerlendirmeye çalışın.

RUMUZ: AYSEL

Sevdiğinizle aranızdaki ilişkiler astrolojik açıdan son derece uyumlu. Sizin Güneş’iniz ile onun Ay’ı kavuşum yapıyor ve aranızda güçlü bir çekim olduğuna işaret ediyor. Ancak her ikinizin de şefkate ihtiyacı var ve sizi birbirinize çeken de bu. Fakat onun biraz huzursuz bir kişiliği var. Siz ise zorlayıcı bir tipsiniz. Onun üzerinde baskı kurmaktan kaçının. Kıskançlıktan kaynaklanan davranışlarda bulunmayın. Kıskandığınızı yüksek sesle söylemeniz, imalı davranışlarda bulunmanızdan daha iyi olacak. Özellikle gizli baskı yapmayın, çünkü onun duyarlılığı çok yüksek. Üstelik size karşı çok iyimser ve duyguları çok yoğun. Sevgiyle davrandığınız zaman ilişkiniz çok daha sıcak bir yönde gelişecek. Mayıs ayında ilişkiniz son derece yoğun ve hareketli bir döneme giriyor. Ancak bu sırada beklentileriniz de artabilir ve buna bağlı olarak gerilim açığa çıkabilir. Ona karşı ısrarcı ve sert bir tavır içine girmek yerine anlayış ve sevgiyle davranırsanız, ilişkinizi istediğiniz yönde geliştirebilirsiniz.

RUMUZ: KANDİL

Yükselen burcunuz Terazi. Sahip olma duygunuz çok kuvvetli. Bu durum sahip olduklarınızı kaybetme korkusunu da beraberinde getiriyor ve farkında olmadan sevdiklerinize çok fazla baskı yapıyorsunuz. Bunun sonucunda onlar da kaçıp gidiyorlar. Biraz daha yumuşak davranmaya ve özellikle eşinizi ve çocuğunuzu zorlamamaya özen gösterin. Sözünü ettiğiniz olaylar, sizin tarzınızı değiştirmeye zorlayan durumlardan başka bir şey değil. Şimdilik ısrarcı davranmayın ve olayları akışına bırakın. Üstelik sizi üzdüğünü söylediğiniz konuda yanılmış olduğunuz ortaya çıkabilir ve o zaman daha fazla üzülebilirsiniz. Aceleci karar vermeyin. Yılın sonlarına doğru rahatlayacaksınız ve sorunlarınız azalmaya başlayacak.
Yazarın Tüm Yazıları