Her gece barda

Salih UÇAR
Haberin Devamı

ANTALYA'da Adopen-Çağlar Plastik'in sahibi Bucaklı işadamı Adem Sak, hayırsever kişiliği ile bilinir. Adını en çok, üniversitenin önüne yapılması planlanan üstgeçit olayında duyduk.

Rektör Prof. Dr. Yaşar Uçar ve ATSO Başkanı Tunay Altınpınar'ın çağrılarına anında cevap vererek, üstgeçidin sponsorluğunu üstlendi. Onlarca can alan yola üstgeçit yaptırmak için bir yıldır da uğraş veriyor. Böyle bir işadamı...

Adem Sak'ın bir de oğlu var. Mustafa Sak. 26-27 yaşlarındaki bu genç, son bir yıldır gece aleminin altını üstüne getiriyor. Hemen hemen her gece dışarıda. Bir gecede sayısız eğlence mekanını dolaşıyor. Yanında da her seferinde farklı kadınlar.

Biraz daha geriye gidersek, onu şöyle tanırsınız. Tarkan'la aynı yerde (Malatya'da) bedelli askerlik yaptı. Tam 25 gün... (Üç gününü revir'de geçirmiş) Askere gitmeden önce de bir barı kapatıp alem yaparak adını duyurmuştu.

Geçen gece CeCe Bar'daydım. Hemen yan masada yine Mustafa Sak ve saz heyeti (!) var. Heyette Sak'ın yakın arkadaşlarından biri ve iki güzel kadın bulunuyor. Bu iki bayanı da eğlence dünyası, yakından tanıyor.

KARDEŞ MANKENLER

İki kardeş manken (!)... Emel ve Sibel Sayın kardeşler. Birara magazin dünyasında boy gösterdiler. Bir ajansla sözleşme imzalayıp, bir iki tanıtımda rol aldılar. Böylelikle isimlerinin önüne 'manken' unvanını koydurup, inzivaya çekildiler. Ne bir defile, ne de bir katalog çekimi. Onlar hep geceleri çıktı ortaya, hep eğlence mekanlarında... Zaten bir süre sonra da ajanstan kovulmuşlar.

İşte Mustafa Sak, arkadaşı ve bu iki kardeş manken, aynı masada felekten bir gece çalıyordu. Keyfi yerinde olan Sak'ın Sibel Sayın'ı kıskanan bakışları da dikkatlerden kaçmadı. Her zamanki gibi hesabı kredi kartıyla ödeyen ve ahenkle yerinden kalkan Sak ve arkadaşları, CeCe'den ayrılarak bir başka barın yolunu tuttu. Gece onlar için yeni başlıyordu.

İşte böyle bir hayat. Bugüne kadar 14 öğrenci ve iki öğretim üyesinin hayatını kaybettiği yola üstgeçit yaptırmak için bürokrasi engellerini aşmaya çalışan bir baba ve her gece barda gönlü hovarda misali eğlenen oğlu...

e-mail:

sucar@hurriyet.com.tr

Yazarın Tüm Yazıları