Hem güldürdü hem ağlattı

Ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın senaryosunu yazdığı ve başrolünü üstlendiği "Hokkabaz" filminin galası, önceki akşam Kanyon'daki Mars Sinemaları'nda yapıldı. Yılmaz, bu filmiyle ilk kez sevenlerinin gözlerini yaşarttı.

Haberin Devamı

Cem Yılmaz’ın senaryosunu yazdığı, yönettiği ve başrolünü üstlendiği "Hokkabaz" filminin galası, önceki akşam Kanyon’da yapıldı. Her zaman izleyicilerini kahkahaya boğan Yılmaz, bu filmiyle ilk kez sevenlerinin gözlerini yaşarttı.

apımcılığını Necati Akpınar’ın üstlendiği, başrollerini Cem Yılmaz, Mazhar Alanson, Özlem Tekin ve Tuna Orhan’ın paylaştığı "Hokkabaz" filminin galası, ünlülerin akınına uğradı. İş, sanat ve podyum dünyasının önde gelen isimlerinin birbirinden şık giysiler içinde izlemeye koştuğu film, kimi zaman gülümsetirken kimi zaman izleyicinin gözlerini yaşarttı./images/100/0x0/55ea7be1f018fbb8f882f44b

İskender adlı başarısız bir sihirbazın başından geçenleri, kırgınlıklarını ve hayallerini beyazperdeye taşıyan ve çekimleri 2,5 ay süren "Hokkabaz"ın galasına katılanlar arasında, Hülya ve Helin Avşar, Demet Akbağ, Emel Sayın, Perihan Savaş, Azra Akın, Gül Sunal ile kızı Ezo, Naz Elmas, Aslı Sarı, Vildan Atasever, Işın Karaca, Rıdvan Dilmen, Hüsnü Şenlendirici, Sinan Çetin, Ayça İnci, Belçim-Yılmaz Erdoğan, Gülben Ergen-Mustafa Erdoğan gibi birçok isim vardı.

Haberin Devamı

Naz Elmas ile arkadaşı Deniz Özerman’ın galaya el ele gelip mekandan yine aynı şekilde el ele çıkması, görenleri şaşırttı.

Ebru Akel, şık giysisi kadar Hint işi renkli çantasıyla da dikkat çekti.

Galaya kız kardeşi Helin Avşar ile gelen Hülya Avşar, "Güzel bir film olmuş ama bence biraz abartıldı. Cem işini çok iyi yaptığı için beklentiler hep fazlalaşıyor. Sonuçta güzel ama abartıldığı kadar olay bir film değil" dedi.

Filmin başrol oyuncularından Mazhar Alanson, galaya eşi Biricik Suden ile katıldı. Suden’ın kıyafeti, hem rengi hem modeli hem de kullandığı aksesuvarlar itibariyle gecenin en iddialı seçimiydi.

İmaj yenileyen Demet Akbağ, koyu renkte kısa saç modeliyle ilgi çekti.

Ayşegül Aldinç, kırmızı transparan bluzuyla galanın en dikkat çeken ismi oldu.

Ortak noktaları sanat tutkuları

Ressam Lizet Eliza Zara, eserlerini bir süredir EKAV Sanat Galerisi’nde sergiliyor. İki gün daha ziyaret edilebilecek olan sergi, ünlü isimlerin de ilgisini çekti. İş ve sanat dünyasından birçok ismin hazır bulunduğu açılış davetine katılanlar arasında Türk Kalp Vakfı Başkanı Çetin Yıldırımakın, Leyla Üstel Çağatay, Ali Esad Göksel, Kavala ailesinin fertleri, Yaşar Çallı ve İnci Aksoy da vardı.

Haberin Devamı

Dilara Koçak, Leyla Üstel Çağatay, Çetin Yıldırımakın, Lizet Eliza Zara, Yaşar Çallı, İnci Aksoy

Diyet işe yaramış

Güral Porselen’in sahibi olan Güral Ailesi’nin başarılı ve çalışkan ferdi Harika Güral, geçtiğimiz kış fazla kilolarından epey dertliydi. Ama azmetti ve uyguladığı sıkı diyet programı sayesinde eski formuna kavuştu. Güral’a geçtiğimiz gün Nişantaşı’nda rastladım. Gün boyunca ünlü mağazaları birer birer dolaşıp sevdikleri için bayram hediyeleri aldı.

Hayatının merkezinde kızı var

Son sadrazam Tevfik Paşa’nın torunu Aylin Okday, Alp Yalman’ın yeğeni Ahmet Yalman’la mutlu bir evlilik yaptı. Ve çift bu mutluluklarını Nilüfer adını verdikleri kızlarının doğumuyla perçinledi. O zamandan beri de özellikle Aylin Hanım hemen hemen hiç ortalarda görünmez oldu. Tüm zamanını kızına ayıran Okday, onu başka ellere emanet edemediğini, çocuk bakımının kendisine zor gelmediğini söylüyor.

Bodrum’da ev aldı

Haberin Devamı

Büyük Kulüp’ün başkanı Duran Akbulut, Bodrum-Türkbükü’ndeki "Menemene Evleri"nden villa satın aldı. Duyduğuma göre bu ev için yaklaşık 400 bin dolar ödemiş Duran Bey... Akbulut ile eşi Ayten Hanım, bundan böyle yaz tatillerini bu lüks villada geçirecekmiş.

Sosyetede "Brezilyalı sevgili modası"nı başlatan Selim Hamamcıoğlu da sonunda evleniyor. Anne-babası Sennur-Minur Hamamcıoğlu ile bayram tatilinde Brezilya’ya gidecek olan Selim Bey, bu seyahat sırasında Marcella Batista ile nişan yüzüğü takacakmış. İstanbul’dan gelecek 150 davetlinin katılımıyla mart ayında Brezilya’da evlenmeyi planlayan çift, yaz aylarında da İstanbul’da düğün yapacakmış.

Amerika’ya gidiyorlar

Haberin Devamı

Ela Koşar ile kardeşi Leyla Atalık, bayram tatillerini Amerika’da geçirmeye karar verdi. Ela Hanım’ın Boston’da yaşayan oğlu Fettah, gelini Ekin ve torunu Bora ile hasret giderecek olan iki kardeş, hazır oraya gitmişken bol bol da alışveriş yapmayı planlıyorlar. Bu arada Ela Hanım’ın eşi Alaattin Bey, rahatsızlığı nedeniyle bir süredir Saroz’daki çiftliğinde istirahat ettiğinden Amerika seyahatine katılamayacak.

Zor günler geride kaldı

Reklam dünyasının duayenlerinden Sedat Sialom, geçtiğimiz yıl yakalandığı hastalığı yendi. Sedat Bey’in o zor günlerinde en büyük destekçisi ise kendisini bir an olsun yalnız bırakmayan eşi Cana Sialom’du. Cana-Sedat Sialom çiftine geçtiğimiz akşam Sirkeci Sepetçiler Kasrı’nda rastladım. Eski dostları Leyla-Vedat Mardin’in verdiği iftar yemeğine katılmışlardı ve neşeleri de gayet yerindeydi.

Yazarın Tüm Yazıları