Havana’da yalnız güzel

Hüseyin Avunduk’la Yasemin Pirinçcioğlu’nun kızı Filiz Avunduk, Bodrum tatilinde. Günlerinin çoğunu Göltürkbükü’ndeki Havana Beach’in iskelesinde güneşlenerek geçiriyor.

Dahası, bronzlaşma sevdalısı Filiz Hanım güneşi kaçırmamak için bikini üstünü değiştirmek için bile uzandığı yerden kalkmıyor ve yattığı yerde bu işi hallediyor... Bu arada, geçtiğimiz aylarda ayrıldığı sevgilisi Hakan Kosif de aynı günlerde yeni kız arkadaşıyla Tampa Beach’de güneşleniyordu, ama ikilinin birbirlerinden haberi yoktu.

Göçek’ten geldi

Çiğdem Simavi iki haftadır yatıyla Göçek’teydi. Arkadaşlarının Bodrum’a geldiklerini duyunca o da soluğu yanlarında aldı. Göltürkbükü’ndeki Divan Palmira’nın iskelesinde buluşuldu, sahilde yemek yenildi, tatlılar için övgü dolu sözler söylenildi Divan Palmira’nın Yiyecek İçecek Müdürü Ahmet Nart’a. Güneşlenmek içinse kıyıyı değil açık denizleri tercih etti Çiğdem Simavi. Ve Palmira’nın teknesiyle açıldılar mavi denizlere...

Ayakkabılar elde

ABD eski Başkanı Bill Clinton ile verdiği samimi pozla yansımıştı gazetelere yatırım danışmanı İmregül Gencer. Daha öncesinde ise Emir Yargıcı ile yaşadığı aşkla magazin gündemini takip edenler tarafından tanınmıştı. Gencer, geçtiğimiz hafta Bodrum’daydı. Göltürkbükü’ndeki Tampa Beach’de verilen davete katıldı. Semiramis Pekkan’ın verdiği davete botla geldi. İskelede takılıp düşmemek için de ince topuklu ayakkabılarını eline aldı. Çevresine açıkça yansıyan agresifliğine ise kimse bir anlam veremedi.

Sevgilisi basketbolcu

Güliz Onursal da geçtiğimiz haftanın Bodrum ünlüleri arasındaydı. Tampa Beach’de verilen davete katılan Onursal, sık sık İstanbul’da olan arkadaşı Alinur Velidedeoğlu’yla telefon görüşmesi yaptı. MuratEvliyaoğlu’yla yeni başlayan aşkını anlattı. Çok mutlu olduğunu söylüyordu Onursal. Cem Yılmaz’ı birlikte izlediklerinden, Evliyaoğlu’nun da esprili birisi olduğundan bahsediyordu. Umarım yaz aşkı olarak kalmaz Onursal ile Evliyaoğlu’nun yaşadıkları.

Ev yemeğine merak sardı

Elif Edes, Bodrum Göltürkbükü’ndeki Casablanka Otel’de restoran açtı. Masablanca adıyla açtığı restoranda Edes’in mönüsü ev yemeklerinden oluşuyor. Elif Hanım mekanın dekorasyonuyla da övünüyor ve ‘Kendinizi evinizde hissedeceğiniz bir ortam yarattık’ diyor.

Çarşı açtı

Sema Çelebi, geçtiğimiz yıl Göltürkbükü’ndeki Salopet Beach’e çarşı açtı. İncik boncuk, pareolar, etekler, bluzlar ve terlikler satılıyor Çelebi’nin çarşısında. Geçtiğimiz haftasonu Göçek’ten teknesiyle bu mekana gelen Belma Simavi, arkadaşı Sema Çelebi’yi ziyaret etti. Gelmişken hesaplı bulduğu için iki de pareo alıp öyle ayrıldı çarşıdan...

15 bin dolar verdi

İsmail Boyner, Göltürkbükü’nde, People Beach ile Maki Otel’in arasındaki evi her yaz sezonunda kiralıyor. Her yıl üç ay burada kalan Boyner’in evinden misafir de eksik olmuyor. Evsahibi kadına 15 bin dolar ödeyen İsmail Bey, bunun otelde kalmaktan daha avantajlı olduğunu, böylece dostlarını gayet güzel ağırlayabildiğini belirtiyor. Boyner’in Bodrum’da birlikte en çok vakit geçirdiği kişi ise yakın dostu Yavuz Demir...

Durum vahim!

Bu yaz Bodrum’daki Zevk-i Sefa’da program yapan Fatih Ürek, son zamanlarda aldığı kiloları artık saklayamıyor. Seda Sayan-Gökhan Şükür çiftiyle Göltürkbükü’ndeki People Beach’te gördüğümüz şarkıcı, beline pareo bağlamıştı gerçi ama bedeninin üstü de kiloları açıkça ele veriyordu. Özellikle de göğüs kısmı! Bu arada popülaritesinden bir şey kaybetmeyen Ürek’den imza almak için tatilcilerin birbiriyle yarıştığı da dikkatlerden kaçmadı.

Alternatif serinlik

Kathy-Vitali Hakko çifti, Bodrum günlerini Divan Palmira’da geçiriyorlar. Deniz ve güneşle arası pek iyi olmayan Hakko çifti, serinlemek içinse genellikle otelin ağızlara layık rokokosunu tercih ediyorlar.

Bunun sonu evlilik

Melda Kamhi, sevgilisi Sinan Kosif’le tatilde. Kosif şu sıralar Kamhi ailesinin Yalıkavak’taki muhteşem malikanelerinde ağırlanıyor. Onlara botla geldikleri Havana Beach’de rastladık. Çok mutlu görünüyorlardı, dahası birbirlerine gösterdikleri saygı da kimsenin dikkatinden kaçmıyordu. Gençlerin birbirlerine çok yakıştıklarını söyleyen arkadaşları ise, bu beraberliğin evlilikle biteceğinden eminler.
Yazarın Tüm Yazıları